0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Amabile

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Amabile Парфумована вода
3 884 грн
4 516 грн
Акція
-14%
Xerjoff Amabile Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Xerjoff Amabile - ви прекрасні!

 



«Оксамитова» колекція Xerjoff нещодавно поповнилася ефектною новинкою Amabile. Вона наповнює простір відтінками цитрусів та теплих прянощів з деревними та фужерними, фруктовими та ванільними, свіжими та квітковими, пудровими та мускусними нюансами.

Прекрасний денний парфум, який додасть вашому образу ефектності з весни і до осені!

Заслуговує на увагу і приголомшливий дизайн флаконів – вони оформлені в орієнтальному стилі і наче покриті шаром найтоншого кольорового оксамиту, звідки і назва – колекція «Вельвет». Для Amabile був обраний ефектний і яскравий лаймовий відтінок, який чудово передає суть і настрій композиції – такої енергійної, експресивної та незабутньої.



Історія аромату

 

Новинку з Velvet Collection було презентовано у 2020 році, 11 листопада. Парфум став тринадцятим фланкером у цій ефектній лінійці, початок якої було покладено зовсім недавно, у 2019 році, коли одночасно вийшло відразу одинадцять феєрично яскравих та оригінальних видань – шипрово-квітковий Accento, квітково-альдегідний Overdose, флорієнтальні Coro, Soprano, Ou східний Erba Pura, східно-деревний Laylati, шипрово-фруктовий Muse та деревний квітково-мускусний Opera. Вам напевно захочеться придбати їх усі – така багатогранна палітра відтінків ароматів та відтінків флаконів цієї лінії!

Колекція настільки сподобалася шанувальникам, що у 2020 році була продовжена новими творами – складним фужерно-цитрусово-східним Nero 70 та дивовижним Amabile, чия назва перекладається з італійської як «Прекрасний». Над ним працював парфумер Chris Maurice. Кріс відомий співпрацею з нішевими брендами, і особливо тісно співпрацював він з Sospiro Perfumes і, звичайно, з Xerjoff, для якого створив практично все портфоліо, будучи провідним майстром цього парфумерного будинку. Звичайно ж, і новинка Amabile у нього також вийшла справді Прекрасною!

Купити Xerjoff Amabile в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція яскравого італійського бренду, заснованого у 2004 році креативним директором Серджіо Момо. Оскільки він був дизайнером, бренду вдалося поєднати у своїй продукції не лише чудові парфумерні знахідки, а й розкішне оформлення.

 

Авангардний, іскристий, свіжий!


Твір відкривається соковитими бризками зелених яблук та ароматних цитрусів – лимона та калабрійського бергамоту. Протягом тієї ж теми прелюдія прикрашена ароматом квітів апельсинових дерев – солодким романтичним флердоранжем.

Трохи пізніше розкриються середні ноти, де найяскравіші прянощі доповнені хвилюючим квітковим флером: запашний евкаліптово-камфорний кардамон з Гватемали і рожевий перець тут немов оповиті білою хмаринкою жасмину.

Композиція завершується елегантною деревною базою з атласького кедра, прикрашеного колоритними пачулями, манливою мексиканською ваніллю та найніжнішою спокусою білого мускусу.


Вам, безумовно, варто купити Xerjoff Amabile в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте повну експресії красу від самої природи!