0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Pure White Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Pure White Cologne Парфумована вода (тестер)
75ml
7 972 грн
Creed Pure White Cologne Парфумована вода
Немає у наявності

Creed Pure White Cologne

 

Елегантний та бездоганний, абсолютний ідеал британського аристократичного стилю у парфумерії є вишуканий аромат Creed Pure White Cologne . Це - справжній твір ольфакторного мистецтва, що чудово освіжає цитрусовим акордом, що переливається, з ефектними пудровими і фужерно-зеленими, солодкими фруктовими і свіжими пряними акордами на чуттєвій мускусній основі.

Такий парфум бездоганно впишеться в будь-яку ситуацію, прикрасивши та піднявши ваш образ в офісі та на неофіційній зустрічі, на прогулянці чи подорожі. Він зобов'язує своїх володарів бути елегантними та шляхетними, дотримуватися хороших манер, подаючи навколишнім приклад досконалості у всьому.

Хоча парфум називається Cologne, його стійкість варта імені Крід – ви можете бути абсолютно впевнені у своєму іміджі протягом ваших найуспішніших моментів життя! Відмінний вибір для весняно-літнього сезону як денна вишукана прикраса.

Трохи історії

 

Аромат Creed Pure White Cologne належить до найвитонченішої колекції старовинного будинку Крід - Royal Exclusives, він входить до її чудової «Білої Лінії» разом із квітково-зеленою композицією White Flowers, східно-квітковим парфумом White Amber. Також частиною "Королівських ексклюзивів" є чарівна гурманська Sublime Vanille, стильний цитрусовий фужер Royal Service і розкішний східно-деревний аромат Spice and Wood.

Цей гучний «колорівський» титул – не перебільшення, всі ці парфуми були надбанням європейських правителів кілька століть поспіль, а потім – переформульовані під сучасні тренди та представлені у новому форматі у 2011 році.

З 1781 будинок Крид був офіційним постачальником парфумерії королівських будинків спочатку Британії, а потім Франції та інших країн Європи. А почалася історія бренду ще раніше, в 1710 році, коли перший з династії Кридів, сер Джеймс, почав постачати для знаті шкіряні рукавички та інші аксесуари для верхової їзди, а потім ароматизувати їх.

Автором композиції, присвяченої чистоті та досконалості білого кольору, став Олів'є Крід, спадковий парфумер стародавнього роду. Ауру елітної «старої школи» підтримують і дизайнери – флакони схожі на старовинні фіали для пахощів.

Вся колекція «Королівських ексклюзивів» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Creed Pure White Cologne можна з гарантією справжності.

 

Creed Pure White Cologne…

Композиція зустріне вас різноманіттям благородних цитрусових відтінків грейпфрута, лимона та сицилійського бергамота – вони чудово освіжають та тонізують.

У її «серці» м'яка фруктова насолода груші збалансована зеленою гіркуватістю гальбануму – цей дует чудово відтіняє красу квітучих цитрусових гілочок неролі.

Завершується твір чудовим акордом базових нот: чуттєвого тандему найніжнішого білого мускусу та сексуальної сірої амбри у дивовижній хмаринці пудрових та рисових тонів.

Якщо ви хочете наголосити на аристократизмі і витонченості свого образу, ідея купити Creed Pure White Cologne в інтернет-магазині La Grande буде воістину ідеальною!