0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valmont Secret Bamboo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valmont Palazzo Nobile Secret Bamboo Туалетна вода
7 886 грн
Valmont Palazzo Nobile Secret Bamboo Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Valmont Palazzo Nobile Secret Bamboo  

 

Швейцарський парфумерний будинок Valmont розкриває всі секрети бамбукового гаю у Благородному палаці – саме так звучить назва нової композиції Palazzo Nobile Secret Bamboo і воно повністю передає її суть і характер.

Туалетна вода дарує вам аромати фруктів, свіжої акватики та зелені, нескінченно жіночної пудри, ванілі та мигдалю. Це чудове доповнення для ваших романтичних та повсякденних образів у весняний чи літній день.

Білий флакон досконалих обрисів робить цей парфум чудовою ідеєю для подарунку дівчині або молодій жінці, якій імпонують такі свіжі аромати, що поєднують зелень тропічних рослин і соковите звучання кисло-солодких яблук. Весь день буде приємним і наповнений позитивом, якщо вранці вас огорне така чарівна хмаринка, що багаторазово посилює вашу природну чарівність!

Історія аромату

 

«Вальмонт» - швейцарський бренд, що входить до складу Valmont Group – косметичної компанії, яка виробляє товари класу «люкс». На б'юті-ринку марка лише кілька років, але вже добре відома в Європі своїми досконалими колекціями, до складання яких були залучені талановиті сучасні парфумери – Наталі Лорсон, Філіп Романо, Дороті Піо. Саме в потенціалі своїх майстрів бачать секрет успіху засновники компанії – Софі та Дільє Гіон.

У 2020 році вони подарували світу чудову колекцію «Благородний палац» (Palazzo Nobile), яка продовжила італійську тему, з якої стартувала ця вишукана марка. У лінійці шість вишуканих творів: ніжний і тонкий квітковий аромат Blooming Ballet, яскравий цитрусово-деревний Bright Poppy, спокусливий дерев'яно-мускусно-квітковими переливами Casanova 2161, свіжий морський Sea Bliss, чуттєвий і ніби шовковий - Освіжаючий квітково-фруктовий Secret Bamboo.

Купити Valmont Palazzo Nobile Secret Bamboo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають тільки оригінальні парфуми цього нішевого бренду для поціновувачів особливих композицій.

 

Секрет бамбукового саду

Коли ви хочете насолодитися красою природи, зовсім не обов'язково їхати в далекі дали в пошуках екзотичних ландшафтів. Досить часом вийти у доглянутий садок і насолодитися його ароматами – головне, створити ауру тропічного лісу правильним ландшафтним дизайном!

Поблизу білого палацу росте бамбук, свіжа зелень якого захоплює, а клумби вишуканих геліотропів насолоджують своїми квітково-бальзамічними відтінками з нюансами мигдалю, пряної гвоздики та лактонних нот. Таке звучання робить парфум ідеальним супутником для теплого вечора в заміському будинку або на прогулянці, для дружніх зустрічей або побачень у мальовничому парку.

Завершують враження вологі освіжаючі водні ноти, що дарують акватичну прохолоду, стіл бажану в теплий сезон! Якщо ви ще не зупинили свій вибір на будь-якій новинці для його відкриття, вам, безумовно, варто купити Valmont Palazzo Nobile Secret Bamboo в інтернет-магазині La Grande - він виправдає ваші очікування!