0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valmont Jazzy Twist

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valmont Jazzy Twist Парфумована вода
Немає у наявності
Valmont Jazzy Twist Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Valmont Jazzy Twist - Танцюй зі мною до ранку!

 

Швейцарський парфумерний будинок Valmont представляє драйвову, яскраву, п'яну композицію Jazzy Twist створює чудовий настрій з перших же секунд. Цей східно-квітковий аромат буквально кружляє голову, наповнюючи простір іскристим, солодкими акордами квітів та шоколаду, цитрусів та теплих прянощів. Ідеальний вибір для побачень, свят та тих щасливих днів, коли вам хочеться радіти без причини, бути безтурботною, легкою, зухвалою, відчуваючи себе, немов у темпераментному танці. З таким парфумом ви отримаєте безліч компліментів і насолодитеся загальною увагою - феєрична мадемуазель Джазі Твіст!

Композиція радує своєю універсальністю: немає такого сезону та приводу, коли це звучання виявилося б недоречним – і для денних моментів задоволення, і для багатообіцяючих вечорів такий парфум, безумовно, гарний! Але найкраще його солодкий темперамент проявляється восени та взимку – чудовий привід чудово провести час у веселій компанії!

Історія аромату

 

Новинка з колекції Collezione Privata є однією з граней жіночності, розкритої в даній лінійці, де в 2020 році вийшло чудове тріо - квітково-гурманська Jazzy Twist, шипрово-гурманська Lady Code з жасмином і мигдалем, і шкіряно-квіткова Private. Кожна з них має власний яскравий характер – ви можете вибрати саме ту, яка найбільше імпонує вашій натурі та відбиває характер.

Джаззі Твіст – харизматична молода жінка, любителька фліртувати та танцювати, весело проводити час та насолоджуватися власною молодістю та красою. Парфум натхненний популярним танцем Твіст, який вперше з'явився у 60-х роках минулого століття, але досі не втратив актуальності. Цей рок-н-рольний напрямок набув популярності після хіта Чаббі Чекера The Twist, який завоював США, а потім і весь світ. Джазові вечірки, весела, безжурна публіка, насолода моментом – ось хвиля настрою цієї композиції!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: усі три новинки Collezione Privata ефектно пофарбовані градієнтом чорнильно-чорного та фіолетового.

Купити Valmont Jazzy Twist в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного Дідьє та Софі Гійон.

 

Запальний твіст заслуговує на компліменти!

Композиція стартує зухвало та гаряче – першим ви почуєте пряний, запашний акорд чорного перцю.

За ним вступає пахощі магнолії - південне, тепле, пронизане сонцем, що переливається фруктовими, ванільними, вершковими відтінками. Вона така важка і жіночна, що миттєво притягує до себе компліменти: як не захопитись її різноманіттям нюансів – сливових, лимонних, що сп'янять своєю красою!

Однак у фіналі на вас чекає задоволення ще солодше – гурманський аромат шоколаду! Він буквально зачаровує своїм шармом – до того ж складно знайти чоловіка, якого б не спокушала ця смачна нотка!

Якщо ви хочете весело провести час – Вам, безумовно, варто купити Valmont Jazzy Twist в інтернет-магазині La Grande, адже цей парфум створений, щоб радіти життю!