0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valmont Palazzo Nobile Satin Musk

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valmont Palazzo Nobile Satin Musk Туалетна вода
Немає у наявності
Valmont Palazzo Nobile Satin Musk Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Valmont Palazzo Nobile Satin Musk  

 

Нішевий будинок Valmont представляє вийшов у рамках чудової колекції Palazzo Nobile вишуканий та витончений аромат Satin Musk , чиє ім'я недарма звучить як Шовковий Мускус – тонка насолода, доступна лише справжнім естетам!

Дивовижний прозоро-білий флакон символізує досконалість, невинність, чистоту і шляхетність – саме цими якостями наділяє своїх власників ця витончена композиція. Її творець, парфумер Філіп Романо, адресував свій твір як дівчатам, так і юнакам – туалетна вода не тільки піднесено-красива, а й універсальна.

М'яке звучання парфуму дозволяє використовувати його абсолютно за будь-яких обставин, а гарний дизайн робить його чудовим подарунком, який, напевно, припаде до душі.

Історія аромату

 

Творці бренду Вальмонт , що стартував зовсім недавно у складі швейцарської компанії Valmont Group, всього за кілька років досягли визнання у сфері нішевої парфумерії, створюваної для обраних поціновувачів із чудовим смаком. Секрет Дільє та Софі Гійон – у чудовому доборі інгредієнтів та у співпраці з провідними світовими парфумерами – зокрема, з Наталі Лорсон, Дороті Піо та Філіпом Романо. Саме він став співавтором найкрасивішої колекції «Шляхетний палац» (Palazzo Nobile) і, зокрема, творцем «Шовкового мускусу». Лінія ефектним продовженням попередньої, присвяченої Венеції (Storie Veneziane), яка вийшла у 2018 році.

Новинки ж, презентовані в 2020-му – це шість ефектних видань одне прекрасніше за інше: складний і спокусливий Casanova 2161, освіжаючий квітково-фруктовий Secret Bamboo, цитрусово-деревний Bright Poppy, уточнено-квітковий Blooming Ballet, романтичний морський Sea B проникливо-чуттєвий Satin Musk.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вся колекція одягнена в білі квіти, що символізує розкіш і бездоганність.

Купити Valmont Palazzo Nobile Satin Musk в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього елітного бренду зі Швейцарії.

 

Шовковий мускус

Твір відкривається чистим акцентом солодкувато-пряного анісу – насиченого і водночас тонкого.

Йому на зміну незабаром приходить хвилююче і проникливе пахощі жасмину – «квітка романтичних вечірніх побачень», адже найсильніше його запах відчувається саме вночі. Аромат чується то тихіше, то голосніше, заворожуючи своїми переливами.

Завершує враження хвилею мускусу - немає сил протистояти його природному магнетизму. Завдяки такому фіналу цей делікатний парфум привертає до себе увагу, наче магнітом!

Якщо вам хочеться зустріти цей весняно-літній сезон красиво, вам, безперечно, варто купити Valmont Palazzo Nobile Satin Musk в інтернет-магазині La Grande!