0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet Туалетна вода
Немає у наявності
Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet – божественний танець білих пелюсток

 

Феєрична новинка Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet викликає асоціацію з танцем у саду, під покровом дерев, що квітнуть білими квітами з чарівним ароматом. Пелюстки розлітаються, кружляють у химерних па, що нагадують вишуканий балет, який так приємно споглядати справжнім естетам!

Парфум переливається на сонечку відтінками троянд і мускусу – він чудовий у прохолодному повітрі, і тому його пора – осінь, зима та весна, коли він звучить воістину кришталево!

Він однаково прекрасний і вдень, і ввечері – такий парфум порадує вас у будь-якій ситуації. Його звучання інтимне, м'яке, він не здатний викликати дискомфорт, і тому чудово підійде навіть для офісу чи ділових зустрічей. Але особливо гарно це сприймається в романтичній ситуації: якщо у вас є уява та смак – ви неодмінно оціните його високо!

Історія аромату

 

Творці цього швейцарського бренду, Дідьє та Софі Гійон, у 2020 році випустили відразу кілька дивовижних колекцій. Однією з них стала лінія Palazzo Nobile, складена з шести найкрасивіших видань, витриманих у єдиному білому дизайні. Ви можете вибрати будь-яке з них - акватично-морський з квітковими відтінками See Bliss, свіжий квітково-яблучний Secret Bamboo, мускусно-квітковий пудровий Satin Musk, деревно-цитрусовий Bright Poppy, фужерно-деревний квітково-мускусний Casanova 2161 - або прекрасний квітів, втілений у Blooming Ballet.

Над твором працювала талановитий парфумер Дороті Піо, відома такими шедеврами як Criminal of Love від By Kilian, Memoir Woman від Amouage, Lady Korloff від Korloff Paris.

Купити Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього молодого бренду, що стрімко набирає популярності!

 

Усі відтінки ніжності.

Композиція відкривається хвилюючим і чуттєвим акордом троянд - тут представлено безліч відтінків цієї красивої ноти. Насолоджуючись прелюдією, ви розумієте, чому саме троянда вважається королевою квітів!

За нею вступає витончена, кришталева нота білої фрезії, подібної до дзвінкого дзвіночка - повітряний і ніжний квітковий аромат залишає незабутнє враження!

Завершує твір чарівний білий мускус – настільки ж безневинний, як і спокусливий. Чарівна чарівність такого фіналу притягує до вас компліменти і буквально тягне до себе - невагомий серпанок лягає близько до шкіри, і насолодитися нею сповна дозволено лише обраним!

Прекрасний твір для холодної пори року - варто купити Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet в інтернет-магазині La Grande, і ви почуваєтеся Білою Корольовою.