0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Penhaligon's The Impudent Cousin Matthew

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Penhaligon`s The Impudent Cousin Matthew Парфумована вода (тестер)
75ml
5 147 грн
Penhaligon`s The Impudent Cousin Matthew Парфумована вода
224 грн

Парфумерія Penhaligon's The Impudent Cousin Matthew

Тим, хто шукає елегантний свіжий аромат, інтернет-магазин Lagrande рекомендує відкрити для себе The Impudent Cousin Matthew . У відомого бренду Penhaligon`s вдалося створити інтелігентний парфум, що бадьорить, вельми неординарний у своєму напрямку, якому вдається розбавляти одноманітність повсякденних чоловічих образів, привносити родзинку у вечірній аутфіт.

Penhaligon`s – символ британського шику

Парфумерний будинок почав свою історію близько півтора століття тому. Його засновник, цирульник і парфумер в одній особі, прибув до столиці Великобританії, де не лише зміг стати особистим майстром королеви, а й відкрив власний магазин. У різні часи фірмову торгову точку відвідували представники британської знаті. Свої аромати там знаходили державні діячі та члени королівської родини. Вільям Генрі Пенхалігон створив справу, яка процвітає й досі. Компанія, як і раніше, випускає шикарну парфумерію, косметичні засоби, аромати для дому - її товари характеризуються дуже високою якістю. Парфуми цього бренду їх шанувальники обирають за витонченість та шляхетність, а також за те, що цим виданням вдалося пронести ідентичність свого звучання крізь десятки років.

The Impudent Cousin Matthew є одним із представників Portraits Collection – лінійки видань, запущеної у 2016 році та присвяченої відомим британським аристократам. Серед усіх робіт бренду ці випуски відрізняють зовнішнє оформлення. Ефектні кришки у вигляді голів тварин, цікаві ілюстрації на зовнішніх упаковках – все це, крім самих композицій, привертає увагу вибагливої публіки. Колекція оновлюється досі, над розробкою ароматних букетів трудяться авторитетні парфумери.

Цілком неоднозначний!

Аромат The Impudent Cousin Matthew поповнив портфоліо бренду в 2019 році, він відноситься до сімейства «фужерні цитрусові». Його флер імпонує енергійній, цілеспрямованій молодій людині, тіло якої сповнене бадьорості, а сам він відрізняється привабливістю, харизматичністю, життєрадісністю.

Свіжий «початок» видання обіцяє інтригу. Воно обіцяє, що наступний день буде цікавим. Мелодійні ароматні ноти прохолодних та грайливих цитрусів переплітаються із чуттєвим теплом у фіналі композиції. Початкові акорди парфумованої води заповнені оптимізмом освіжаюче-солодкого мандарину. Її «серце» зачаровує життєрадісними, світлими, пронизливо-зеленими пахощами петітгрейну. Завершальний акорд мелодії відрізняється шиком та багатогранністю, адже тут свою сольну партію ведуть розкішні смоляно-пряні пачулі.

Купити вишуканий парфум від Penhaligon`s ви можете, зробивши у будь-який час замовлення Lagrande. Наш інтернет магазин пропонує гідний вибір продукції цього виробника. Крім того, до обраного аромату ви зможете додати косметичні засоби для обличчя, волосся, тіла, які також представлені у нас.