0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ajmal Aurum Summer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ajmal Aurum Summer Парфумована вода
116 грн
Ajmal Aurum Summer Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ajmal Aurum Summer – золото літніх днів!

 

Чудовість настрою, що створює Ajmal Aurum Summer , ви відчуєте з перших секунд! У цьому неймовірно атмосферному флаконі, який немов увібрав у себе літо, хлюпається чудовий мікс сонця та моря, тепла та прохолоди, ароматного повітря та ласкавої води. Все це професійно втілено відтінками фруктів та свіжості, цитрусів та солодощів, квітів та пудри, дерева та мускусу, та доповнено надзвичайно натуралістичним дизайном, який миттєво створює настрій літа!

Це чудовий вибір для тих, хто любить помріяти про морське узбережжя та його колориту у будь-яку пору року, а також для ефектного доповнення своїх весняних та літніх образів для прогулянок, побачень та моментів насолоди, які ви даруєте собі у ваші найвдаліші дні!

Історія аромату

 

Автор бренду Алі Аджмал заснував своє парфумерне підприємство в Індії в 1951 році. Спочатку він займався поставками дорогоцінної парфумерної сировини, основної для пахощів Сходу – вдовою деревини, але через десять років почав складати і власні композиції. А в 1976 році він вирішив перемістити підприємство в Дубай, оскільки бачив на Близькому Сході набагато більше перспектив для розвитку, ніж в Індії. При цьому він продовжив в ОАЕ також бізнес з вирощування уда, забезпечивши себе таким чином сировиною найвищої якості, висадивши в Ассамі майже мільйон дерев. На початку 90-х минулого століття з'явилися також парф-бутики в Омані та Кувейті, а в 1994 році на ринок будинком Аджмал був представлений оригінальний продукт Sarah, що є сумішшю аромамасел - він практично миттєво став лідером продажів на арабському Сході.

В даний час в Дубаї працюють два заводи компанії, а з 2013 року бренд постійно на конкурсній основі запрошує до співпраці найталановитіших початківців парфумерів і майстрів, що вже відбулися. Портфоліо бренду налічує зараз понад 250 творів, причому серед них дуже важко зробити свій вибір, настільки вражає уяву різноманітність та креативність асортименту.

Однією з найцікавіших колекцій є Shadow з її унікальними флаконами, що містять за склом не тільки парфум, а й особливий «шар» дивовижних інгредієнтів, що розкривають суть композиції – для втіленого «Золотого Літа» були обрані чудові натуральні раковини та ефектна градієнтна гра ілюзію «поцілунок» сонячної спеки та блакитної морської прохолоди.

Ajmal Aurum Summer – скарби далекого узбережжя

Композиція стартує яскравим, соковитим міксом червоних ягід та фруктів, доповнених нотами ароматних яблук та соковитих груш, а також колоритних цитрусів – до країв наповнених сонцем мандаринів та бергамоту.

У серці парфумованої води пахне запаморочливий і чуттєвий букет квітів, складений з феєричних нот фруктово-замшевого османтусу, оксамитових троянд, хвилюючих півонії, чарівного жасмину і романтичних квіток апельсина - флердоранжа.

Фінал підкорить вас чудовим деревним акордом смолистого кедра, благородного моху та вершкового сандалу, доповнених чарівною магією ванілі та природним магнетизмом мускусу.

Вам неодмінно варто купити Ajmal Aurum Summer в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте по-справжньому красиві східні парфуми та просто обожнюєте літо!