0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lm Parfums Black Oud Extreme Amber

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums Black Oud Extreme Amber Набір (Духи 3 флакони по 15 мл)
3 557 грн
Немає у наявності
LM Parfums Black Oud Extreme Amber Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Black Oud Extreme Amber - Чуттєвість на межі!

 

Натхненний успіхом одного з перших своїх бестселерів, парфумерний будинок LM Parfums випустив нову версію легендарного «Чорного уда» у максимально чуттєвому аранжуванні. Деревина агару у поєднанні із солонуватою магією сірої амбри – що може збуджувати ще більше, причому на рівні інстинктів. Ви навіть не зможете зрозуміти, чому такі привабливі: чари, подаровані самою природою, все зроблять за вас! Black Oud Extreme Amber - немов чаклунське зілля, протистояти магії якого просто неможливо!

Переливи амбрових і деревних, тварин і димних, теплих пряних і бальзамічних, вудових і мускусних, пудрових і шкіряних нот заворожують, пробуджують уяву, дозволяю створити неповторний look, повний експресії та шарму. Прекрасне рішення для будь-якого святкового, урочистого чи інтимного вечора осінньо-зимового сезону!

Парфум сподобається і жінкам, і чоловікам, які готові відкривати різні грані своєї сексуальності – без краплі нав'язливості чи вульгарності. Цей парфум - для дорогих і респектабельних образів, які неможливо забути!

Трохи історії

 

У 2011 році Лоран Маццоне, людина креативна та талановита, вирішив розвинути своє виробництво, додавши до виготовлення аромасвічів нову для себе сферу – парфумерію. У перші роки він випустив настільки яскраві, що запам'ятовуються твори, що вони зробили йому ім'я в ольфакторном світі і забезпечили успіх бренду в сегменті нішевих ароматів. Серед них був і «Чорний Уд», який у 2012 році підкорив своєю нуарною чарівністю.

Наразі портфоліо бренду налічує понад сорок видань. Однією з останніх колекцій є вражаюча «Екстрем», частиною якої 2018 року стала феєрична композиція Black Oud Extreme Amber.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів «ExtremeCollection» – після оновлення дизайну парфуми випускаються в стильних витягнутих корпусах, в яких темний респектабельний колір поєднується з дорогими ефектними доповненнями рожевим золотом.

Купити LM Parfums Black Oud Extreme Amber в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових брендів – як престижних люксових, так і унікальних нішевих для обраних поціновувачів – саме до цієї категорії належить і парфумерія Лорана Маццоне.

 

Магнетизм та елегантність

Композиція відкривається ароматним розсипом прянощів – східні спеції створюють невимовний колорит, посилений магією ладану, який своїми димними, бальзамічними тонами буквально заворожує всіх, хто потрапляє до «зони тяжіння» цих парфумів.

За ними вступає головний дует твору – запаморочливе поєднання солонуватої, хвилюючої чуттєвості сірої амбри і важкого, глибокого, солодко-пряного вудового дерева з його шкіряним та димним підтоном.

Шикарний фінал подарують нам тварини ноти кастореуму та цибетину – вони пробуджують бажання, ваніль окрилює фантазію, а дерев'яна база з кедра та сандалу підкреслює елегантність.

Вам, безумовно, варто купити LM Parfums Black Oud Extreme Amber в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете справляти незабутнє враження!