0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino Туалетна вода (тестер)
100ml
822 грн
1 015 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino Туалетна вода (пробник)
1.5ml
80 грн

Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino

 



Якщо ви закохані в море і вам імпонують освіжаючі цитрусово-фужерні аромати, які так хвилюють уяву на узбережжі океану в Іспанії, Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino стане вашим улюбленим супутником цього літнього сезону! Аромат прикрашений відтінками свіжих прянощів і морської акватики, землистими та деревними, мускусними та зеленими, ванільними та пудровими акордами.

Композиція відрізняється багатством та різноманіттям нот, що зливаються у повній гармонії між людиною та морем. Вона буде доречна у відпустці - або ж у будь-який момент, коли вам захочеться тонізувати себе справжнім бризом з узбережжя - ранкового вітру, що бадьорить, який дарує чудовий настрій на весь день.



Історія аромату

 

До двадцятиріччя створення іспанського парфумерного бренду, що став законодавцем європейської арома-моди початку нового століття, було випущено чудову тонізуючу лінію Eau Fraiche.

Яскравий середземноморський характер освіжаючих туалетних вод колекції Eau Fraiche був заснований на цитрусах та квітах – саме ці аромати розливаються навесні та влітку побережжям Іспанії. Автором твору стала талановита Амадін Клер-Марі (Amandine Clerc-Marie), яка створила також кілька інших видань для Angel Schlesser, а також відома такими чудовими роботами, як Angel Eau de Toilette Mugler, Izia Sisley, Chloe Eau de Parfum та La Nuit Tresor Lancome.

До лінійки, окрім акватичного, морського «Цитрус Маріно», увійшли також інші цитрусові відтінки – Pomelo та Te-de-Grosella.

Туалетні води були поміщені в лаконічні та елегантні флакони з прозорого скла, що не відволікають вас від головного – дивовижного, тонкого аромату літа, щастя та свободи, з якими традиційно асоціюються у нас морські береги.

Придбати Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас найкращі парфумерні видання з усього світу.

 

Натхнення від стихій



Морська стихія спокійно і плавно пестить вас своїми хвилями, приємне повітря обволікає м'якими дотиками до шкіри - гармонія води і повітря дивовижно точно передана в цій заспокійливій композиції, яка за своїм настроєм подібна до раннього ранку на березі океану.

Морські ноти тут ефектно доповнені чудовими запахами цитрусів – лимона, бергамоту та танжерину, а трав'янисту гіркуватість прибережної зелені привносять мотиви гальбануму та червоного чебрецю. Тепло і темперамент цій прелюдії надає акцент чорного перцю.

Димно-солодкий, землесто-деревний аромат ветівера створює основу композиції, яка прикрашена шоколадно-пряними тонами східних пачулей, прохолодною шляхетністю лаванди та ментолово-квітковою свіжістю герані.

У фіналі ви будете підкорені неймовірно чуттєвою мускусною базою, колорит якій додадуть мужній дубовий мох, трав'янисто-солодкі боби тонка і приваблива ваніль.

Вам, безперечно, варто купити Angel Schlesser Eau Fraiche Citrus Marino в інтернет-магазині La Grande, якщо море – ваша мрія: залишилося тільки втілити її!