0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent Pure Accord for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

78 грн
Hugo Boss Boss The Scent Pure Accord for Him Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss The Scent Pure Accord for Him

 



Модний дім Hugo Boss знову поповнив свою престижну колекцію Boss The Scent чудовою чоловічою новинкою Pure Accord for Him - чистим чоловічим шармом в стильному флаконі! Теплі пряні, свіжі та цитрусові відтінки надають цьому фруктово-фужерному твору нескінченну привабливість та чарівність. Ось чому парфум буде відмінним вибором не тільки для офісу, де він позиціонує вас як людину респектабельну і з відмінним смаком, але і в приємніших, неформальних ситуаціях. Завдяки своєму надзвичайно привабливому звучанню парфум стане ідеальним супроводом для побачень із коханою чи моментів, які ви присвячуєте собі особисто. Весняні та літні дні в компанії цього парфуму здадуться вам ясними, світлими та наповненими відчуттям комфорту та гармонії!



Історія аромату

 

Колекція The Scent – одна з найвідоміших та найстильніших серед усіх творінь Hugo Boss. Вперше вона була представлена відносно нещодавно, у 2015 році – і одразу ж завоювала собі відданих шанувальників завдяки особливому шарму та чудовій якості. Флагманом став фужерно-пряний, шкіряний парфум роботи талановитих майстрів Bruno Jovanovic та Pascal Gaurin. Слідом за ними вийшла ціла серія бестселерів – зараз їх уже 13. Рік 2020 подарував цій колекції чудове поповнення – тандем чоловічого та жіночого «Чистого акорду» – Pure Accord.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів цієї лінії – чоловічі видання традиційно поміщені в фіал, схожий на старовинний світильник – адже ці парфуми справді роблять простір навколо ніби наповненим магією чарівної палички!

Придбати Hugo Boss The Scent Pure Accord for Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього німецького бренду, заснованого Хуго Босом в 1923 році, і вже багато десятиліть поспіль вважається еталоном елегантності та стилю.

 

Акорд чистоти та елегантності


Твір досить лаконічний за складом, але чудовий за гармонійністю та цілісністю звучання композиції.

Першою вступає нота імбиру – пряного, гострого, яскравого та харизматичного, з чарівною терпкістю та гіркуватістю. Це чудовий старт, який наповнює вас потужною енергетикою та дарує насичений імпульс для початку дня.

Потім входить дивовижна нота манінки - африканського екзотичного фрукта з дуже приємним ароматом, що наче з'єднав у собі спокусливість тропічної маракуї і п'янкий шарм рому. Завдяки цій ноті парфум має багате, насичене, шикарне звучання, що піднімає статус і самооцінку свого власника. Це - фірмовий акцент колекції Hugo Boss The Scent, що надає йому унікальність і особливу чарівність.

Завершує враження дивовижний за своєю чистотою та вишуканістю акцент білої замші – м'якої, спокусливої, яка буквально притягує до себе!

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Scent Pure Accord for Him в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобається ця колекція, ви маєте свіжість сприйняття і завжди готові до відкриття нового.