0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Citrus Riviera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

BDK Parfums Citrus Riviera Парфумована вода
Немає у наявності
BDK Parfums Citrus Riviera Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

BDK Parfums Citrus Riviera Прекрасна аура Італійської Рів'єри…

 

Бренд BDK Parfums порадував своїх шанувальників ефектною новинкою до літнього сезону – свіжим та багатогранним цитрусовим ароматом Citrus Riviera . Він підніме ваш настрій з перших хвилин, захоплюючи іскристою лимонною яскравістю, прикрашеною хвилюючою ніжністю білих квітів і освіжаючим ефектом фужерних, акватичних, зелених і деревних тонів з приємним нюансом м'якої солодощі.

Це ідеальний супутник для відпустки, який ви маєте намір провести красивою, щасливою та в чудовому настрої. Навіть якщо ви не відправник на Середземноморське узбережжя Італії, парфум подарує вам атмосферу цієї розслабленої споглядальності, натхненною красою краєвидів і запаморочливими ароматами цитрусових гаїв, блакитною бездонного неба і блакитним волоссям, свіжістю і свіжістю. воді…

Саме тут пройшла юність засновника цієї компанії, David Benedek, і аромат – данина цим чудовим спогадам.

Трохи історії

 

Творець бренду Давид Бенедек – випускник паризького інституту моди, і тому в красі та стилі він розуміється професійно. А ось парфумером він став самостійно, ґрунтуючись лише на своєму таланті, смаку та бажанні, не навчаючись ніде. Натомість створена ним у 2016 році парфумерна компанія залучає до співпраці яскравих сучасних майстрів, наприклад таких, як автор цієї композиції Ralf Schwieger (Ральф Швігер). Він відомий такими успішними виданнями, як Eau des Merveilles Herm?s, Womanity Mugler, Baby Doll Yves Saint Laurent. Майстер створив унісексову композицію, яка однаково підходить і подобається як чоловікам, так і жінкам.

«Цитрусова Рів'єра» стала тринадцятим виданням у портфоліо цього бренду, який відрізняється елегантними та вишуканими композиціями для людей із чудовим смаком. Нішева парфумерія саме тим і відрізняється, що пропонує свої стилістичні рішення неспішно і не масово, наголошуючи на якості та унікальності.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – дороге скло та кришка-купол впізнавані на поличках парф-бутиків і виглядають прикрасою вашого туалетного столика!

Купити BDK Parfums Citrus Riviera в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду з Парижа, відомого як марка для справжніх поціновувачів вишуканих видань.

 

Побачення у лимонному гаю

Цитрусова тема стартує яскраво і соковито, захоплюючи іскристими переливами італійських лимонів та мандаринів, чиє звучання посилене квітковим пахощами неролі та фруктовим штрихом інжиру.

Серцевий акорд освіжає вологою хвилею акватики і обсипає вас квітами – у чудовий букет тут зібрані квіти апельсина, жасмин та безсмертник, обрамлені зеленими нотами та нюансом евкаліпта. Фруктовий штрих полуниці привносить у цю тему грайливий момент.

На завершення основа порадує вас дерев'яно-шоколадними відтінками ветивера, яскравою тональністю почул і бобів тонка і чуттєвим маревом білого мускусу. Прекрасний вибір для весняно-літнього сезону: варто купити BDK Parfums Citrus Riviera в інтернет-магазині La Grande і настрій Рив'єри завжди буде з вами!