0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Candy Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Candy Love Туалетна вода
Немає у наявності
Escada Candy Love Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Escada Candy Love – найкраща у світі «валентинка»!

 

Новинка яскравої та експресивної колекції будинку Escada « Candy Love » втілює ту чарівну атмосферу, яка уособлює «цукерково-букетний період» відносин кожної пари. Всі ми переживали часи, коли кожен День Закоханих був таким же важливим, як Різдво, а річниці вашої зустрічі були часом значнішими за дні народження. Саме таким моментам і присвячена композиція, яка захоплює своєю ванільною насолодою та чарівними переливами рожевих, фруктових, лактонних та свіжих нот.

Прекрасне доповнення для романтичного дівочого образу, який буде чудовий і навесні, і влітку, і восени! З таким солодким шлейфом увага сильної статі дівчині гарантована, адже немає на світі чоловіка, який не любив би десерти та ласощі – хай навіть це величезний секрет!

Історія аромату

Ескада – німецький бренд, заснований у 1978 році топ-моделлю Маргаретою Лей та її чоловіком – бізнесменом Вольфгангом. Свою марку вони назвали на честь коня, який приніс їм удачу, вигравши на стрибках, і з того часу фортуна, дійсно, не покидала цей модний будинок! У 80-ті і 90-ті минулого століття він робив фурор своїми авангардними силуетами та яскравими відтінками. А парфумерія від Ескади відома в першу чергу як літня, зухвала, емоційна – початок цього тренду було започатковано колекцією Summer Limited Editions у кольорових флаконах-сердечках, що віддають данину знаменитим сережкам з лінійки аксесуарів Ескади.

Новинка 2020 року модного будинку Ескада створена так само! Туалетна вода Candy Love була презентована талановитими майстрами Amandine Clerc-Marie та Nicolas Beaulieu. Амандін відома такими бестселерами, як Angel Schlesser Pour Elle, Chloe Eau de Parfum, La Nuit Tresor Lancome та Aura Mugler Mugler, а Ніколас – автор прекрасних Illicit Flower Jimmy Choo та Aromatics in White Clinique. Не дивно, що цей творчий тандем отримав такий спокусливий твір!

Купити Escada Candy Love в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що задає тон молодіжної моди в Європі вже багато десятиліть!

 

Карамельне кохання!

Ах, які солодкі бувають побачення, коли ваш роман на зльоті, у своїй чарівній кульмінації! В точності як спокусливе зацукроване яблучко, ароматом якого відкривається ця композиція, символізуючи насолоду спокуси та чуттєвих насолод – настільки бажаних, що заради них Єва навіть ризикнула Раєм, прийнявши в дар цей чудовий плід.

Серце твору розкриває всю жіночу сутність – чудова троянда пахне тут солодко та хвилююче, захоплюючи оксамитом своїх пелюсток та чуттєвістю звучання.

У фіналі насолода досягає кульмінації: найніжніші збиті вершки та жіночна ваніль кружляють голову своєю чарівністю та збирають своїй володарці сотні компліментів!

Вам, безумовно, варто купити Escada Candy Love в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити приємною сюрприз молодій веселій красуні - це чудовий натяк на ваші почуття! Втім, і дівчина із задоволенням порадує саму себе ароматом, який миттєво підніме настрій та налаштує його на романтичну хвилю!