0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Nuit Tresor Dentelle de Roses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Nuit Tresor Dentelle de Roses Парфумована вода
Немає у наявності
Lancome La Nuit Tresor Dentelle de Roses Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lancome La Nuit Tresor Dentelle de Roses – чарівна ніжність троянди…

 

Lanc ? me чудово знає, як пахне шкіра бажаної та коханої жінки, адже вже багато десятиліть поспіль цей бренд робить прекрасну половину людства саме такою: витонченою, ніжною, жіночною, привабливою, неймовірно спокусливою! Переливи троянд та солодких фруктів, мускусу та пудри, квіткових та шкіряних відтінків – це чарівна мелодія під назвою La Nuit Tresor Dentelle de Roses !

Елегантна і чуттєва, чудово стійка, безперечно стильна, - ця парфумована вода створена для того, щоб привертати до вас увагу та компліменти, створюючи вам імідж ікони жіночності та ідеалу привабливості!

Парфум чудово доповнить і денні, і вечірні вбрання, а його солодка магія особливо гарна восени та взимку.

Історія аромату

 

Дім Lanc? me не потребує представлення, як не потребують реклами та діаманти – вони завжди прекрасні і ніхто не сумнівається в їхній цінності. Тому вихід нового скарбу від Ланком – це навіть не рекламна кампанія, а чисте захоплення, яке важко стримати шанувальникам парфумерії бренду та навіть майстрам-професіоналам.

Колекція La Nuit Tresor вперше була презентована у 2015 році з виходом однойменного солодкого східногурманського парфуму роботи Амандін Клер-Марі та Крістофа Рейно. Це – нова ідея для втілення класичного шедевра будинку Ланком – знаменитого «Скарбу» ( Tresor), флорієнтальної феєрії, яка підкорила світ ще 1952 року.

Новинка 2021 року, названа «Ніжність троянд», втілює в собі чуттєву насолоду від дотику оксамитових пелюсток та їхнього хвилюючого аромату.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – це не просто темний діамант, що вже став звичним, прикрашений фірмовою атласною чорною трояндою. Тепер він «одягнений» у вишукані мережива, адже дизайн розроблявся у колаборації зі знаменитим французьким ательє мереживом Sophie Hallette! Таке рішення чудово підкреслює ідею витонченості, спокуси та елегантності, закладену в сам твір.

Придбати Lanc? me La Nuit Tresor Dentelle de Roses в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що є законодавцем парфумерної та косметичної моди для всього світу ось уже майже сторіччя!

 

Скарб вашої жіночності

Композиція відкриє вам свої обійми чуттєво і чарівно, спокушаючи принадним, солодким ароматом малини та соковитими бризками стиглих мандаринів.

Серце твору віддано Її Величності Розі – саме ланкомівська троянда, така фешенебельна та розкішна, лежить в основі всіх творів колекції «Скарб», складаючи їхню сутність. Але в цьому лімітованому виданні вона просто божественна!

Завершується ця витончена і чуттєва мелодія запаморочливо прекрасним акордом з оксамиту та замші – ви ніби відчуваєте найніжніший дотик розкоші, яка створена саме для вас!

Вам, безперечно, варто купити Lanc? me La Nuit Tresor Dentelle de Roses в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите французьку парфумерну класику, але завжди щасливі відкрити для себе чергову новинку бренду, кожен твір якого є справжнім шедевром!