0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Boucheron Jaipur Bracelet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Boucheron Jaipur Bracelet Парфумована вода
Немає у наявності

Boucheron Jaipur Bracelet – подорож до садів Джайпура

 

Ювелірний будинок Boucheron присвятив своїй легендарній Індійській колекції розкішних прикрас відповідну лінію ексклюзивної парфумерії, чудовим скарбом у якій сяє Jaipur Bracelet . Він переливається відтінками зелені та цитрусів, білих квітів та свіжих прянощів, з деревними, фужерними та пудрово-ірисовими акцентами.

Носіть цей аромат на своєму зап'ясті, наче пахучий браслет, і насолоджуйтесь компліментами, як і чудовою розкішшю ювелірної колекції «Джайпур»: контури цього прекрасного міста вгадуються в дизайні флакона та прикрас однойменної лінії.

Трохи історії

 

Прикраси цієї ювелірної фірми відомі з 1858, коли бренд був заснований Фредеріком Бушероном. Фірмовий магазин ювелірного будинку знаходиться в одному з найпрестижніших місць Парижа – на Вандомській площі.

Парфумерна історія бренду почалася значно пізніше, у році, коли сфера інтересів старовинного прізвища Бушерон розширилася, щоб створити власний світ краси та досконалості – який, звичайно ж, немислимий без ароматів. 1988 року вийшов перший парфум цієї марки – приголомшливий жіночий «Бушерон». А в 1994 році була презентована феєрична колекція «Джайпур», натхненна подорожжю до цього дивовижного індійського міста. Зараз у ній вже 9 творів для леді та джентльменів, поміщених у флакони, дизайн яких ідентичний знаменитим кільцям Бушерон.

Boucheron Jaipur Bracelet вийшов у 2012 році – зараз у лінійці представлені також «Букет» та «Сапфір». Образ, втілений у композтції "Джайпур Браслет", - це прекрасна жінка серед розкішного східного саду в одному з палаців Джайпура. Тут запаморочливо пахнуть білі квіти, а вбрання красуні прикрашають дорогоцінні камені, найкрасивішими з яких є аметисти – таємничі фіолетові зірки.

Вся колекція «Джайпур» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Boucheron Jaipur Bracelet можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Аромат-браслет – ваша індійська коштовність!

Парфум оформлений романтично і розкішно, і саме так він звучить - жіночно, чарівно, шикарно!

Аромат захоплює вже своєю прелюдією, де химерно переплелися цитруси та запашні трави: вербена лимонна, гіркий апельсин і петітгрейн чудово доповнені соковитою оксамитовою зеленню фіалкового листя та ароматним пряним базиліком.

У «серці» твори пахнуть хвилюючі, що надихають білі квіти: гіркувато-зелений медовий гіацинт, кришталева конвалія і харизматична гвоздика.

В основі їх яскраве звучання жіночно пом'якшує оксамитовий пудровий ірис, що ідеально гармонує з розслаблюючим затишним кашмераном і елегантним смолисто-деревним кипарисом.

Якщо вам імпонує ця квіткова феєрія в орієнтальному стилі, вам неодмінно варто купити Boucheron Jaipur Bracelet в інтернет-магазині La Grande – він чарівно прикрасить вас та стане перлиною у вашій парфумерній колекції!