0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Mandarina Corsica

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L'Artisan Parfumeur Mandarina Corsica Парфумована вода
Немає у наявності
L'Artisan Parfumeur Mandarina Corsica Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

L' Artisan _ Parfumeur Mandarina Corsica – захоплююча подорож на Корсику

 

Сорокарічний ювілей - унікальний нішевий бренд L' Artisan Parfumeur відсвяткував виходом яскравого та святкового парфуму з колоритною назвою «Корсиканський мандарин» - Mandarina Corsica . Він наповнює простір навколо тим неповторним ароматом, що стелиться на цьому південному острівці в той час, коли яскраві соковиті плоди зріють на гілках цитрусових гаїв. Солодкий запах соковитих, наповнених сонцем мандаринів гармонійно доповнений акцентом ванілі, спокусливістю карамелі, спокусою прянощів і кориці, магією білих квітів і свіжістю трав.

Цей парфум весь холодний сезон нагадуватиме вам про літо, занурюватиме у спогади про сонце та щастя, наповнюватиме солодкістю та чудовим настроєм навіть найсіріші дні, забарвлюючи їх у яскравий колір корсиканських цитрусів!

Історія аромату

 

Хата L' Artisan Parfumeur відкрив нову колекцію, присвячену подорожам найколоритнішими куточками рідної Франції, створивши серію «пейзажних» творів. До неї увійшли Bucoliques de Provence, присвячений лавандовим полям Провансу, Un Air de Bretagne - аромат прохолодного і вітряного атлантичного узбережжя Франції, Mont de Narcisse, що втілив у собі пахощі гірських квітів Центрального Масиву, і, звичайно ж, Mandarina Corsica, прославився плодів з острова Корсика.

Автором цього твору став майстер зі світовим ім'ям Квентін Біш (Quentin Bisch), відомий такими бестселерами як Fleur Narcotique Ex Nihilo, Nomade Chloe, Angel Muse Mugler, Pure XS For Her Paco Rabanne.

Звичайно ж, парфумер такого рівня виявив весь свій талант і створив дивовижне посвячення корсиканському літу: початок сезону тут легкий і теплий, яскравий і сонячний. Тут безліч приводів радіти життю та насолоджуватися красою природи навколо – і цю унікальну атмосферу майстерно відтворив Біш у своєму творінні.

Купити L' Artisan Parfumeur Mandarina Corsica в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який з'явився у Франції 1978 року завдяки креативній ідеї хіміка Жана Франсуа Лапорта. Він першим у світі створив концепцію елітарної парфумерії «для обраних поціновувачів», а бездоганна якість та співпраця з найкращими парфумерами світу створила цьому будинку ідеальну репутацію.

 

Усі фарби Корсики в одній палітрі!

Твір присвячений аромату особливо солодкого сорту мандаринів, які ростуть лише на острові Корсика. Щоб отримати такий насичений і солодкий акцент, Квентін Біш зробив цю ноту наче «зацукрованою» за допомогою спеціальних прийомів.

Якщо першими вас зустрічають дзвінкі, іскристі ноти мандаринів і гірких апельсинів, що дарують чисту радість і веселощі, то в серцевому акорді композиція набуває вже романтичного відтінку, пахнучи флером квітів апельсинового дерева і жасмину. Безсмертник надає їм чарівну медову гіркуватість, мальтол привносить карамельно-фруктову насолоду, а гедіон робить запах квітів особливо сильним і хвилюючим.

У фіналі солодка тема лише посилюється, відкриваючись відтінками карамелі, бобів тонка та ванілі. Кориця надає їхньому звучанню особливий шарм, а сандалове дерево служить чудовою ніжною базою.