0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Histoire D'Orangers

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L'Artisan Parfumeur Histoire d'Orangers Парфумована вода (тестер)
100ml
3 410 грн
L'Artisan Parfumeur Histoire d'Orangers Парфумована вода
Немає у наявності

L'Artisan Parfumeur Histoire d'Orangers – історія подорожі до апельсинового раю.

 

Французький будинок ексклюзивної парфумерії L' Artisan _ Parfumeur створив неймовірної краси твір, що забирає нашу фантазію в пахучі цитрусові гаї Північної Африки. Білі квіти та ароматні соковиті плоди дарують нам справжнє блаженство весняною та літньою часом, наповнюючи простір навколо відтінками мускусу та амбри, солодощі та зелені, пудри та свіжості. Все це – флорієнтальна магія Histoire d' Orangers !

Історія аромату

 

Парфум народився з незабутньої подорожі парфумера Марі Саламань у долину річки Сус, що у Марокко. Біля підніжжя Анти-Атлаських гір розкинулися гаї апельсинових дерев, де можна насолоджуватися напрочуд чистим і ніжним флером їхнього цвітіння, званого флердоранжем, а згодом скуштувати задоволення від соковитих, наповнених сонцем плодів. Сонце грає відблисками між зеленими листочками крон, яскраві апельсини радують око і захоплюють нюх, а мальовнича місцевість довкола залишають враження настільки барвисті, що вони залишаться з вами на все життя.

Натхненна Marie Salamagne створила в результаті справжній квітково-цитрусовий шедевр, який став однією з найкращих прикрас елітарного парфумерного будинку L' Artisan Parfumeur . Саме цей бренд став першим у світі створювати парфумерію вражень, відчуттів, авторських концепцій – саме той ексклюзивний сегмент для найвибагливіших споживачів, який у наші дні називають «нішою».

Купити L' Artisan Parfumeur Histoire d' Orangers в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього дивовижного бренду, заснованого в 1978 році Жан-Франсуа Лапортом, хіміком та парфумером.

 

Край апельсинової спокуси

Марі Саламань, творець шедевральної колекції Black Opium Yves Saint Laurent та таких світових бестселерів, як Aura Mugler, Luna Nina Ricci та Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, і цього разу зуміла створити справді унікальний твір.

Воно відкривається квітково-цитрусовою свіжістю неповторного аромату неролі з його зеленими нюансами та легкою гіркуватістю. Запах цей настільки прекрасний, що ще в середні віки красуні всієї Європи просочували їм свої рукавички та віяла перед балами. Ще більш освіжаючий та тонізуючий ефект дарує цьому вступу чудова нота вишуканого білого чаю.

Та сама неймовірна тема продовжується в серці композиції, де ніжно, тонко і солодко пахнуть квіти апельсинових дерев – чудовий флердоранж, який став у багатьох країнах світу символом досконалості та чистоти. Його привабливість посилена непереборним природним магнетизмом мускусу.

У фіналі ванільно-карамельна, трав'яниста насолода бобів тонко огорнута чарами амброксану та з його чуттєвою магією.

І якщо ви хочете перенестися в цей дивовижний край, де цвітуть і зріють апельсини, і насолодитися їх пахощами будь-якої миті, не обов'язково збиратися в далеку дорогу - достатньо купити L' Artisan Parfumeur Histoire d' Orangers в інтернет-магазині La Grande!