0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas The Icon Antonio Banderas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas The Icon Туалетна вода
666 грн
Antonio Banderas The Icon Туалетна вода (тестер)
100ml
802 грн
Antonio Banderas The Icon Дезодорант – спрей
150ml
258 грн
Antonio Banderas The Icon Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Antonio Banderas The Icon Набір (туалетна вода 50 мл + бальзам після гоління 75 мл)
Немає у наявності

Antonio Banderas The Icon: "Успіх - це питання світогляду!"

 



Перед вами одна з найяскравіших прем'єр сезону – чудовий парфум Antonio Banderas The Icon. Аромат стартує свіжістю, розкриває свою темпераментну душу та завершує знайомство на такому рівні шарму та елегантності, що стає незабутнім враженням для всіх, кому пощастило опинитися поряд. Пряні та фужерні, трав'яні та лавандові, цитрусові, деревні та мохові – всі вони допомагають вам презентувати найкращу версію самого себе: саме так бачить сам Антоніо Бандерас концепцію свого парфуму.

Він стане ідеальним доповненням вашого іміджу для яскравого, чуттєвого, багатообіцяючого вечора осінньо-зимового сезону, підкреслюючи продуманий стиль і чудовий смак. Головна мета такого парфуму – залучити успіх до його власника, який не боїться вдосконалюватись та йти вперед!



Історія аромату

 

Антоніо Бандерас сам склав назву для цього твору, і, незважаючи на гламурність, що здається, тут кожна буква на своєму місці і в буквальному сенсі має своє значення! Актор закликає вас не бути кимось іншим, ідеальним та бездоганним – навпаки, потрібно зуміти розвинути в собі сміливість та творчість, неповторність та природність, зберігши при цьому свою яскраву індивідуальність. Саме це і зашифровано у слові ICON (ікона):

I ntrepid – безстрашність та відвага, здатність йти назустріч викликам долі та новим враженням – вперед, за межі зони комфорту, до меж своїх можливостей!

C reative – талант та креатив у поєднанні з натхненням – саме вони приведуть вас до успіху!

O riginal – оригінальність та унікальність: бути не одним із натовпу, а єдиним та неповторним – ось запорука впевненості в собі та харизми!

N atural – природність без гри та ненатуральності, вірність собі. Люди цінують тих, хто є брендом, а чи не підробкою!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - темно-синя ефектна пляшка прикрашена срібною монетою зі словами "Success is an attitude" - "Успіх у світогляді". Саме світогляд ріднить двох селебрітіз, які перетворили рекламну кампанію на зоряну: разом із Антоніо Бандерасом у ній знявся Маріо Касас: це люди з різних поколінь, але близькі за духом!

 

Стань іконою стилю!


Композиція стартує яскраво та зухвало: це звучить акорд пряного чорного перцю та соковитого, тонізуючого грейпфрута. Контраст прохолоди та гарячого темпераменту приголомшливий!

Поступово розкривається елегантне, шляхетне серце твору, де панує аристократична лаванда та запашна, аброво-цитрусова шавлія.

Завершують враження деревні відтінки сандала з його вершковою м'якістю - та дубового моху, що втілює мужність.

Якщо вам імпонує така багатогранність та гармонія взаємодоповнення на кожному етапі – вам неодмінно варто купити Antonio Banderas The Icon в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного людиною талановитою та яскравою – справжньою Іконою моди та творчості !