0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Корейські креми для обличчя Elizavecca

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Elizavecca Gold Cf-Nest B-Jo Eye Want Cream Крем для очей з екстрактом ластівчиного гнізда
483 грн
Elizavecca Face Care 24k Gold Cream Mask Крем-маска для обличчя з 24-каратним золотом
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Moisture Sparkle Cream Зволожуючий крем з ефектом сяйва
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Aqua Rising Argan Gelato Steam Cream Зволожуючий крем для обличчя
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Shea Butter 100% Універсальний крем-бальзам з олією Ши
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy White Crow Glacial More Cream Крем для обличчя повітряний
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Origine Ma Cream Крем, що відновлює, з кінською олією
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Sea Salt Cream Сольовий колагеновий крем для обличчя
Немає у наявності
Elizavecca Aqua Hyaluronic Acid Water Drop Cream Зволожуючий крем для обличчя гіалуроновий
Немає у наявності
Elizavecca Moisture Hyaluronic Acid Memory Cream Гіалуроновий крем-пудинг для обличчя
Немає у наявності
Elizavecca Sesalo Salicyl Cream Крем для саліцилового обличчя з ефектом пілінгу
Немає у наявності
Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream Крем для обличчя
Немає у наявності
Elizavecca Silky Creamy Donkey Steam Moisture Milky Cream Крем для шкіри зволожуючий молочний
Немає у наявності

Корейські креми для обличчя Elizavecca

Косметика для догляду за шкірою від бренду Elizavecca дивує своїх шанувальників з 1986 року, коли вона вперше запропонувала поєднання наукових розробок та перевірених рецептів, подарованих самою природою – рослинних екстрактів, кінської олії, ластівчиних гнізд. Екзотичний склад і приголомшлива ефективність миттєво зробили продукцію марки бестселерами, а емблемою стала мила свинка, яка обрана не просто за свою симпатичну зовнішність – символізує одну з ключових розробок фахівців бренду. У кремах використовується низькомолекулярний гідролізований свинячий колаген, настільки близький до того, що виробляють людські клітини, що засвоюється просто ідеально. З ним шкіра стає пружною, щільною, не втрачає вологу та зберігає молодість надовго.

Правильний вибір – запорука краси!

Крім цього, креми цієї марки вирішують і безліч інших проблем:

- порушення водного та жирового балансу – суха або надмірно жирна шкіра;

- поява зморшок, зниження тонусу та інші ознаки в'янення;

- зайва дратівливість та чутливість;

- косметичні дефекти – постакне, пігментація;

- тьмяний колір обличчя, якому бракує сяйва.

Всі ці неприємності ефективно вирішують креми від «Єлизавекка», потрібно лише правильно вибрати, адже саме від вірних рішень залежить краса, як стверджують фахівці компанії. Поживні та зволожуючі, антивікові та освітлювальні креми ретельно тестуються та позбавлені будь-яких небезпечних для здоров'я інгредієнтів – токсичних чи алергенних.

Ну а упаковка порадує своїм життєрадісним дизайном не тільки молодих дівчат, а й усіх тих, хто відповідально ставиться до екології: всі тюбики та пакетики виготовляються з рециклізованих матеріалів і готові до вторинної переробки – ось що означає екологічно відповідальний підхід!

Різноманітність кремів для обличчя Elizavecca у магазині La Grande !

Асортимент корейської марки Elizavecca досить великий, і фахівці La Grande c із задоволенням зорієнтують вас, допоможуть зробити правильний вибір!

- Якщо ваша шкіра «хоче пити» і потребує зволоження на найглибшому рівні, рекомендуємо вам Aqua Hyaluronic Acid Water Drop Cream із сімома цілющими екстрактами.

- Потрібен антивіковий догляд? Крем із золотом Face Care 24k Gold Cream Mask із гідролізованим колагеном, вітамінами та кількома рослинними та ягідними екстрактами надасть виражений омолоджуючий ефект.

- Хочете, щоб шкіра буквально сяяла? Улюблена серія « Milky Piggy » запропонує вам Moisture Sparkle , яка не тільки запалить «внутрішнє світло», але й забезпечить якісне зволоження.

- Шкірі необхідне харчування? Арганова олія та пшеничні протеїни в Milky Piggy Aqua Rising Argan Gelato Steam виконають свою місію на «відмінно», а якщо вам необхідно ще більше комфорту та м'якості – спробуйте також Milky Piggy Shea Butter 100% з олією ши.

- Хочете шкіру, якою славляться кореянки – ніжну і наче порцелянову? Саме такий ефект подарує вам повітряний Milky Piggy White Crow Glacial More .

- Позбутися перших ознак старіння. Розгладити та зволожити шкіру допоможе крем Milky Piggy Sea Salt із натуральним свинячим колагеном, який ідеально засвоюється людськими клітинами. Другий важливий інгредієнт – морська сіль – допоможе клітинам та тканинам шкіри зберегти свою вологу.

- Шкіра потребує відновлення, розгладжування, позбавлення зморшок? Унікальний компонент – кінська олія – допоможе вам досягти бажаного результату з Milky Piggy Origine Ma Cream !

- Зона навколо очей вимагає особливо дбайливого та ефективного догляду, який подарує вам Gold Cf-Nest B-Jo Eye Want з екстрактом ластівчиного гнізда.

- Хочете здивувати себе незвичайним доглядом? Гіалуроновий крем-пудинг Moisture Hyaluronic Acid Memory з консистенцією желе приємно освіжить та подарує комплексний догляд та зволоження шкіри від 25 років.

Важко визначитись? Зв'яжіться з консультантом La Grande , і купівля крему неодмінно буде успішною!