0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Voce Viva

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Voce Viva Парфумована вода
3 258 грн
Valentino Voce Viva Парфумована вода (тестер)
100ml
3 706 грн
Valentino Voce Viva Набор (парфюмированная вода 50 мл + миниатюра 15 мл)
3 606 грн

Valentino Voce Viva – озвучте ваші мрії!

 



Голос самого життя подарував своїм шанувальницям модний дім Valentino, презентувавши приголомшливу новинку Voce Vivа, амбасадором якої стала леді Гага. Це аромат, який асоціюється з вашим голосом, з тим невисловленим, що накопичилося в душі – і про те, про що не можна мовчати. Емоційний, звучний, виразний аромат наповнює простір вібраціями цитрусів та білих квітів, ванілі та солодощів, пудри та теплих прянощів, притягує магією мускусних та шармом фужерних нот.

Твір дарує вам можливість голосно заявити про свою любов до життя, до себе самих, до власного унікального і неповторного стилю. Воно уособлює три найголовніші парадигми бренду Валентино: колір (color), високу моду (couture) та крутість (cool). Свобода самовираження – ось девіз новинки, яка здатна стати не лише парфумом, а й вашим символом, своєрідною візитною карткою!



Історія аромату

 

Поява і презентація композиції пов'язані з подоланням труднощів, разом із тим сприяло реалізації головної ідеї її творців. У розпал карантину 2020 року в одному з парків у передмісті Лос-Анджелоса творча група у складі блискучої виконавиці леді Гаги, креативного директора П'єрпаоло Піччолі та режисера Хармоні Коріна створили не просто рекламний відео-ролик, а цілий міні-фільм, який перевернув світ, зробили його більш закритим, і в той же час проголосили важливість ролі кожного з нас – яскрава особистість відлунням в душах інших людей. Співачка виконала свій хіт "A Sine from Above", і при цьому відповіддю їй став хор, який співав пісні з дахів та балконів Барселони. «Весь світ відгукується тобі, якщо ти здатний зворушити серця людей!», - ось що покликаний розповісти нам цей парфум.

Над ним працювали талановиті майстри Онорін Блан та Амадін Клер-Марі (Honorine Blanc та Amandine Clerc-Marie). Це не перший шедевр талановитих парфумерів: Онорін відома нам такими роботами, як Yes I Am Cacharel, Obsessed for Women та Deep Euphoria від Calvin Klein, Fever Jimmy Choo та цілої колекції Black Opium Yves Saint Laurent, а Амандін Клер-Марі подарувала світові Eau de Parfum, флагманську версію La Nuit Tresor Lancome та Aura Mugler Mugler.

 

Голос Жіночності


Аромат звучить дуже особисто – саме так, як це вміє лише ваш голос. Він вступає яскравим цитрусово-пряним тріо мандарину, бергамоту та імбиру, а потім отримує хвилююче та жіночне квіткове продовження, втілене квітами апельсинового дерева та гарденіями. Базовий акорд додасть вашому образу елегантності та шику – саме таке враження справляє поєднання деревного дуету дубового моху та сандалу з насолодою ванілі та бобів тонка. Цей вражаючий фінал оповитий емоційним мускусом.

Дизайном флаконів займався також П'єрпаоло Піччолі, подарувавши коробці хвилюючий рожевий відтінок, надавши вмісту всередині скла контуру силуетної сукні від Валентино та прикрасивши кришку фірмовими стилізованими «заклепками».

Якщо ви шукаєте подарунок для яскравої індивідуальності – вам, безумовно, варто купити Valentino Voce Viva в інтернет-магазині La Grande!