0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gian Marco Venturi Overed

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gian Marco Venturi Overed Туалетна вода
432 грн
576 грн
Акція
-25%
Gian Marco Venturi Overed Туалетна вода (тестер)
100ml
557 грн
723 грн
Акція
-23%
Gian Marco Venturi Overed Дезодорант
Немає у наявності

Gian Marco Venturi Overed – магія червоного...



 

Італійський темперамент і жаркий, яскравий, пристрасний роман – ось що уособлює ця ефектна новинка від популярного сучасного парфумерного бренду Gian Marco Venturi «Overed». Її назва натякає, що флакон подарує вам щось більше, ніж просто енергетику червоного кольору: є в ньому і шик, і елегантність, і романтика. Аромат зробить ваш образ колоритним, немов кінематографічним – неймовірно привабливим і незабутнім. Він з перших секунд вражає відтінками фруктів і білих квітів, дерева, цитрусів та солодощів – експресивний, стійкий і шлейфовий аромат, встояти перед яким просто нереально!

Такий парфум стане прекрасним доповненням до харизматичних жіночих образів восени та взимку, коли так хочеться бути яскравішими, виразнішими і темпераментнішими, вражаючи силою своєї харизми та зачаровуючи полум'яним темпераментом!



Історія аромату

 

Італійський бренд Жан Марко Вентурі існує з 1985 року і, хоча тішить своїх шанувальників новинками не так часто, його портфоліо вражає надзвичайно якісними, цікавими, незвичайними ароматами, яких у колекції марки вже понад два десятки.

Парфумерний бренд співпрацює з талановитим сучасним майстром Жилем Роме (Gilles Romey), відомим такими роботами, як Rose de Nuit Serge Lutens, Pour Homme Cerruti, Wild Wind Gabriel Sabatini, Jil Sander, а також бестселера даного бренду Woman GianMarco Venturi.

Назва новинки сезону 2020 обігрує гру сенсів: у перекладі Overed означає «Схвильований», але при цьому і дизайн, і сам характер композиції розкриває тематику червоного кольору та пов'язаної з ним пристрасної, гарячої та темпераментної символіки.

Заслуговує на увагу і фірмовий «кубічний» стиль флаконів з характерним «рифленим» ковпачком – цього разу полум'яного відтінку, який ідеально передає концепцію твору.

Купити Gian Marco Venturi Overed в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція провідних парфумерних та косметичних брендів світу.

 

Просто вогонь!


Композиція відкривається чудовим фруктово-цитрусовим тріо, де домінують терпкі з кислинкою ягоди – ароматна чорна смородина та запашна ожина, оповита соковитими, сонячними тонами мандарину.

З цією прелюдією чудово гармонує серцева тема хвилюючих квітів – тут зібрано чудовий букет із оксамитових троянд, виразного жасмину та фруктово-замшевого орієнтального османтусу.

Завершує враження нескінченно чуттєвий дует солонуватої сірої амбри і найніжнішого чарівного мускусу, що манить хмаркою, яка опускається на елегантну деревну базу з кедра.

Вам, безумовно, варто купити Gian Marco Venturi Overed в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити не обтяжливо дорогий, але ефектний подарунок значущій для вас жінці.