0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide Парфумована вода
248 грн
Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide Набір (парфумована вода 3 флакони по 11 мл)
2 185 грн
Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide – чари шафрану...

 



Нішевий бренд Les Eaux Primordiales присвятив свою композицію Saffron Superfluide чудову ноту шафрану - унікальної солодко-терпкої прянощі, яку виготовляють із прекрасних та рідкісних гірських квітів – крокусів. Технологія отримання спеції така складна, а рослина настільки рідкісна, що вартість шафрану справді вражаюча і порівнянна з ціною золота. Не дивно, що майстри по всьому світу вважають за честь працювати з таким елітарним інгредієнтом, адже композиції на його основі – це найвища ліга парфумерії.

«Суперфлюїд Шафрана» підкорить вас з перших секунд чудовим поєднанням солодких фруктів, фужерних та шкіряних, деревних та пряних, мускусних, рожевих та димних відтінків. Такі пахощі стануть чудовим доповненням до розкішних чоловічих та жіночих образів, дозволяючи своїм власникам почуватися дійсно по-королівськи.



Історія аромату

 

Цей французький парфумерний бренд дебютував у 2015 році, і зараз у його портфоліо вже понад два десятки творів. Представлено 3 колекції, однією з яких є чудова добірка з шести композицій, присвячених базовим та найдорожчим інгредієнтам парфумерії: палісандру, мускусу, амбрі, східним прянощам, удовому дереву і, звичайно ж, шафрану, без якого немислимі східні пахощі.

Бренд залучив до співпраці дуже талановитих молодих парфумерів – Арно Пулена, Амелі Буржуа та Анн-Софі Бехейгель – і отримали справді визначні результати: колекція вражає красою, вишуканістю та особливою атмосферою розкоші гедонізму – мистецтва насолоджуватися життям.

Елегантний та шикарний дизайн флаконів, витриманих у чорному кольорі із золотом, чудово передають концепцію цієї колекції.

Купити Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінальні твори найпопулярніших та рідкісних світових брендів.

 

Запаморочливі прянощі!


Композиція увібрала в себе все найкраще, що може подарувати нам східна традиція складання пахощів, де чарівні фруктові ноти гармонійно переплітаються з нотами прянощів та спецій.

Найкрасивішим акцентом звучить тут малина - запашна, соковита, солодка, спокуслива, що втілює собою.

Її ефектно доповнюють ароматні трави – чебрець, шафран та мускатна шавлія. Вони переливаються запашними відтінками зелені, амброво-цитрусових тонів, терпкої солодощі та легкої гіркуватості.

З ними чудово гармонує м'який, елегантний і шляхетний мотив замші, яка сприймається у цій композиції дуже чуттєво.

Базовий деревний акорд майстерно складений з аристократичних нот смолистого білого кедра та гуаякового дерева, запах якого відрізняється солодко-деревними, бальзамічно-ванільними відтінками із чудовим підтоном троянди.

Особливий шик всьому твору надає серпанок ладану – ароматної смоли з неймовірно гарним пахощами.

Якщо ви шукаєте парфум, який запам'ятається своєю незвичністю та гармонією, вам, безперечно, варто купити Les Eaux Primordiales Saffron Superfluide в інтернет-магазині La Grande!