0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Eaux Primordiales Musk Superfluide

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Eaux Primordiales Musk Superfluide Парфумована вода
247 грн
Les Eaux Primordiales Musk Superfluide Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Les Eaux Primordiales Musk Superfluide Набір (парфумована вода 3 флакони по 11 мл)
Немає у наявності

Les Eaux Primordiales Musk Superfluide – суперфлюїд мускусу: втілене бажання!



 

Колекція «Суперфлюїдів» нішевого парфумерного бренду із Франції Les Eaux Primordiales представляє квінтесенцію бажання – найкрасивіший мускусний аромат Musk Superfluide. Він підкорить вас своєю свіжістю, квітковою легкістю альдегідів, чарами білих квітів, елегантністю пудрових нот, солодощами фруктів, прохолодою зелені, енергетикою цитрусів і чистотою мильних відтінків.

Це надзвичайно приємне доповнення ваших весняних та осінніх образів, в якому вам буде абсолютно комфортно у будь-якій ситуації. Парфум універсальний у всіх сенсах: він доречний вдень і ввечері, в офісі та на відпочинку, чудово звучить на чоловіках і жінках, виділяючи їх із натовпу позагендерною, ніби вродженою сексуальністю.

Твір недаремно названий суперфлюїдом: у його приголомшливі довгий і приємний шлейф!



Історія аромату

 

Цей французький бренд існує з 2015 року, але вже встиг завоювати собі ім'я, повагу та довів престиж своєї продукції. Щоб досягти безперечного успіху, марка приваблює талановитих сучасних парфумерів та створює ефектний, дорогий дизайн: флакони колекції «Суперфлюїд» виконані в респектабельному та стильному чорному глянці із золотим оздобленням.

У цій лінії вийшло 6 чудових видань, у тому числі присвячені улюбленим інгредієнтами парфумерів всього світу - удовому дереву, палісандру, амбрі, шафрану.

Створенням "Мускуса", що втілює чуттєвість і сексуальність, займалася Амелі Буржуа - майстер, відома співпрацею з такими нішевими парфумерними будинками, як Aether, Alexandre.J, Evody Parfums, L'Orchestre Parfum, Mendittorosa, Parfumerie Particuli?re, Room.

Купити Les Eaux Primordiales Musk Superfluide в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція як ексклюзивних брендів «для обраних», так і найпопулярніших світових парфумерних марок.

 

Ніжна магія білого мускусу


Композиція відкривається яскравим, дзвінким, світлим альдегідним акордом квіткової свіжості. З ним чудово гармонує нота неролі – чудовий мікс зелені, цитрусів та білих квітів. Недарма аромат названий на честь графині Неролі, що просочує цією цитрусовою есенцією бальні рукавички і законодавицею мод у всій Європі.

Солодка свіжість захопить вас у «серці» парфуму, де зібрані тони прохолодного сорбету та ароматного екзотичного фрукту лічі, терпкої запашної ноти білого чаю та хвилюючого романтичного жасмину.

Завершує враження запаморочлива базова нота білого мускусу, головного акорду цього твору – приваблива й витончено-сексуальна.

Вам, безумовно, варто купити Les Eaux Primordiales Musk Superfluide в інтернет-магазині La Grande, якщо вам потрібний парфум, який стане вашим щасливим романтичним талісманом!