0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo Gold Immortals

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Gold Immortals Парфумована вода
245 грн
Ex Nihilo Gold Immortals Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Gold Immortals Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Gold Immortals – вічні цінності

 



Створити шедевр буквально з нічого – кредо компанії Ex Nihilo, назва якої саме так і перекладається. Новинка 2020 року, яку бренд презентував на початку осінньо-зимового сезону, для якого призначений, справді чудова. Парфум Gold Immortals захопить вас своїми переливами відтінків квіткової свіжості та амбрової привабливості, солодощі фруктів та пудрової ніжності, мускусного шарму та цитрусово-ванільного позитиву.

Східний колорит тут розкритий неймовірно красиво, до того ж парфум має приголомшливу стійкість і шикарний довгий шлейф. Він сподобається всім, хто має розвинений смак і в парфумерії цінує насамперед естетику та якість, але водночас шукає і унікальності, і наявності цікавої концепції.

Така композиція прикрасить і жінок, і чоловіків - вона створена в манері унісекс і чудово підкреслить все найкраще, що є в кожному з її власників.



Історія аромату

 

Це блискуче видання стало десятим у приголомшливій колекції Initiale, початок якої було покладено у 2014 році.

Молодий, але дуже яскравий, харизматичний та перспективний бренд Ex Nihilo має у своєму портфоліо вже чимало видань, багато хто з яких став успішним. Дебютувавши зі згаданою колекцією лише кілька років тому, зараз він уже подарував світові понад 30 творів, включаючи такий безперечний шедевр, як Fleur Narcotique роботи парфумера Квентіна Біша.

Автором новинки 2020 видання став інший відомий сучасний майстер - Хорді Фернандез (Jordi Fernandez). Він відомий співпрацею з багатьма нішевими брендами, а також із класичними парфумерними марками, і знайомий нам завдяки таким бестселерам, як Explorer від Montblanc, Vanille Rouge від Versace, Forever від Laura Biagiotti та Radiant Tuberose від Jimmy Choo.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів: лаконічний стильний фіал з дорогого скла прикрашений золотистою кришкою – елегантна та розкішна простота!

Придбати Ex Nihilo Gold Immortals в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція не тільки популярних, але й унікальних нішевих брендів, які випускають справжні ексклюзиви, варті уваги тонких цінителів.

 

Безсмертне золото


Композиція відкривається чудовим фруктово-цитрусовим дуетом соковитих, стиглих солодких груш та терпких нот бергамоту з відтінками зелені та деревини. Потім ви можете насолодитися ніжним і незвичайним серцевим акордом, де хвилюючий, виразний аромат півонії доповнений унікальним інгредієнтом - квітковою нотою Lysylang, що поєднала екзотичну насолоду тропічного іланг-ілангу і шляхетність елегантних лілій.

Фінал підкорить вас солодким чуттєвим маревом, де тяжіння амбри та мускусу посилено пряною насолодою бобів тонка.

Вам, безумовно, варто купити Ex Nihilo Gold Immortals в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу парфумерії не банальній і рідкісній – саме така парфумована вода може стати вашою візитною карткою!