0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Lost Paradise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lm Parfums Lost Paradise Набір (Духи 3 флакони по 15 мл)
2 555 грн
Немає у наявності
Lm Parfums Lost Paradise Духи (тестер)
Немає у наявності

Lm Parfums Lost Paradise – остання насолода раю…

 



Рідкісні шкіряні парфуми незвичайного французького бренду Лоран Маццоне адресований стильним чоловікам та жінкам, які воліють відрізнятися від пересічних людей у всьому. Кожна риса їхнього вигляду унікальна, і, звичайно ж, не може бути банальним парфумом, що вибирається ними. Новинка Lm Parfums Lost Paradise саме така - це запаморочливий мікс теплих пряних, шкіряних, анімалістичних, пачулевих, деревних і фужерних акордів, оповитих чарами білих і жовтих кольорів.

Такі парфуми – шикарний вибір в якості вечірнього аксесуару восени та взимку – респектабельний, розкішний, багатий і різноманітний аромат, який раз і назавжди залишиться в пам'яті тих, кому пощастило опинитися поряд з вами. Його відрізняють чудова стійкість і просто неймовірний шлейф – ось чому увага та компліменти вам гарантовані!



Історія аромату

 

Laurent Mazzone Parfums – бренд молодий, але розвивається надзвичайно динамічно. Він був створений у 2011 році та спочатку презентував чудову колекцію ароматичних свічок, а потім розвинув і парфумерні лінії. З моменту заснування його портфоліо поповнилося вже 32 творами, до створення яких були залучені талановиті сучасні парфмери – Жером Епінетт та Річард Ібанез (Jerome Epinette та Richard Ibanez). Першою колекцією стала шикарна лінія White Label, за нею з'явилися також елегантна Black Label (2012), і в числі її видань – головний бестселер бренду, що залишився таким і досі - Sensual Orchid.

Потім колекції з'являються одна за одною: витончена Silver Label (2014), вишукана Gold Label (2015), екстраординарна Radikal (2018). Всі вони – прекрасні твори нішевої парфумерії: такі аромати створюються для справжніх шанувальників ольфакторного мистецтва і є унікальними, гідними лише обраних.

Новинка «Втрачений рай», над якою працював особисто арт-директор і засновник цього модного бренду Лоран Маццоне, належить до класичної Чорної лінії – вона стала десятим виданням у цій колекції, де кожен новий фланкер є абсолютно самобутнім і не схожим на інші.

Купити Lm Parfums Lost Paradise в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас найкращі пропозиції світових б'юті-брендів.

 

Казковий світ п'янкої краси...


Композиція набуває багатогранного акорду дорогоцінних квітів та прянощів: тут вишуканий шафран, солодкий іланг-іланг та елегантна герань гармонійно доповнені ефектною нотою кардамону.

Центральною темою твору став шикарний шкіряний акцент – його багате звучання прикрашене витонченою медовою насолодою єгипетського жасмину та квітково-фруктово-замшевим нюансом лабдануму.

Завершують враження чуттєві пачулі та тваринні ноти, що вносять потужну сексуальну магію до цього фіналу.

Парфуми поміщені в ефектний флакон у стилі хай-тек – чудовий подарунок для шанувальників багатого, розкішного звучання та водночас – зовнішнього мінімалізму.

Вам, безумовно, варто купити Lm Parfums Lost Paradise в інтернет-магазині La Grande, якщо у парфумерії ви цінуєте насамперед ексклюзивність та харизматичність.