0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Patchouli Musc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez Patchouli Musc Парфумована вода
Немає у наявності
Narciso Rodriguez Patchouli Musc Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Narciso Rodriguez Patchouli Musc – східна магія пачулів та мускусу…

 

Чудова мускусна колекція Oriental Musc Editions всесвітньо відомого бренду Narciso Rodriguez поповнилася ще однією дивовижною варіацією – «Patchouli Musc». Цей нескінченно чуттєвий, яскравий аромат подібний до орієнтальної мелодії, наповненої теплими пряними та ванільними, дерев'яними та пачулієвими, пудровими та мускусними, бальзамічними та солодкими акордами з вишуканим нюансом білих кольорів.

Це чудова прикраса для розкішних святкових і світських образів на осінньо-зимовий сезон, коли стійкість і неймовірно принадний шлейф цього парфуму буде для вас і оточуючих справжньою насолодою!

Жінка в аурі цього шикарного запаху стає особливо бажаною, її образ навіює мрії про насолоди, її шкіра та волосся так і манять до себе – хоча б торкнутися…

Трохи історії

 

Бренд, заснований знаменитим дизайнером Наркісо Родрігесом, майстерно інтригує своїх шанувальників. Його парфуми у відомих кубічних флаконах приваблюють досконалістю та простотою дизайну – і своїм неймовірно привабливим, чуттєвим характером.

Особливо гарна в цьому сенсі елітарна колекція у східній стилістиці на основі магнетично-привабливого мускусу - Oriental Musc Editions, початок якої було покладено блискучим майстром Орельєном Гішаром у 2013 році, коли було представлено теплу амброву парфум Amber. Розкішна лінія була продовжена Соней Констан у 2016 – її романтичним та жіночним ароматом Rose. Ще через рік був презентований вершково-дерев'яний твір на основі сандалового дерева Santal, а слідом за ним оспівав ще один типово східний мотив вудового дерева - Oud. Обидва дерев'яні сюжети були створені парфумером Каролін Сабас.

П'ята прем'єра, що відбулася в 2020 році, віддає данину вишуканій і багатогранній красі аромату індонезійських почуттів – ще одного улюбленого інгредієнта східних пахощів, без якого колекція на орієнтальну тему просто не могла б бути повною.

Купити Narciso Rodriguez Patchouli Musc в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього неймовірно популярного американського бренду.

 

Скарб Сходу у золотому флаконі

Композиція вступає запашним пряним розсипом східних спецій, а потім продовжується в серцевому акорді магією мускусу і чудовим флером білих квітів. Абсолютна насолода дарує вам фінал, де найніжніша ваніль химерно переплітається з ароматом бальзамічно-пряних, трохи солодкуватих почуттів з Індонезії. Базою їм служать розкішні, насичені деревні ноти.

Безперечно, приверне вашу увагу і дизайн флакона, наче покритого шаром рідкого золотого пилу – ефектний, дорогоцінний дизайн, який робить цей парфум надзвичайно бажаним подарунком!

Вам, безумовно, варто купити Narciso Rodriguez Patchouli Musc в інтернет-магазині La Grande, якщо розкіш – ваша слабкість, а Схід – ваше кохання!