0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atkinsons 44 Gerrard Street

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atkinsons 44 Gerrard Street Одеколон
Немає у наявності
Atkinsons 44 Gerrard Street Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Atkinsons 44 Gerrard Street- Серце лондонської парфумерної моди

 

Вибираючи подарунок людині, яка досягла дуже багато у своєму житті, варто звернути увагу на парфумерію таких брендів, які по праву і давно є символами якості, стилю та елітарності. Саме таким є лондонський парфумерний будинок Atkinsons , що пропонує шанувальникам нішевої парфумерії, що створюється вже багато років виключно для «вершків суспільства», яскраву та концептуальну новинку «44 Gerrard Street » . Це чудовий цитрусово-фужерний одеколон з деревними, рожевими, камфорними, хвойними, квітковими та солодкими акордами – чудовий додаток до образу чоловіків та жінок з вищого суспільства на весь теплий сезон – з весни та до осені.

Історія аромату

 

Модний дім Atkinsons вже відсвяткував своє 220-річчя! Заснований більш ніж два століття тому, у 1799 році, цей бренд є символом суто британського стилю, який прийнято називати «денді», - бездоганного смаку та прагнення до досконалості у всьому.

Нішева марка заявляє про свою продукцію як зразок «парфумерного снобізму» у кращому розумінні цього слова – це елітарна продукція для обраних, витончені видання для власників розвиненого смаку та найвищих вимог до якості. Саме тому бренд успішно та стабільно існує вже два сторіччя – це еталон надійності та бездоганності, квінтесенція істинно англійських достоїнств!

Марка випускає кілька парфумерних колекцій, у тому числі і шикарну Emblematic Collection, у складі якої у 2020 році було презентовано парфум під назвою «44 Gerrard Street» - на честь адреси, за якою знаходився перший магазин будинку Аткінсонс. Елітна парфума була створена з масел, отриманих за особливою технологією Jungle Essence, розробленою Mane.

Купити Atkinsons 44 Gerrard Street в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція історичного бренду, який з 1826 року, згідно з наказом короля Георга IV, є постачальником парфумерії та косметики британської монаршої родини. А сам засновник бренду, сер Аткінсонс, мав титул офіційного парфумера Сент-Джеймського двору!

 

Ідеал перфекціоністів!

Композиція стартує яскравим, аристократичним цитрусовим акцентом лайма, доповненого камфорно-смолистим нюансом евкаліпту та пряним, темпераментним та зухвалим імбиром.

Серцевий акорд складений ретельно, немов елегантний букет: тут у повній гармонії поєдналися ноти свіжих оксамитових троянд, хвилюючого жасмину та благородних орхідей.

Завершує враження розкішний акорд деревних нот та чуттєва, тепла, приваблива амбра.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - їх благородні класичні контури прикрашені фамільним гербом. Однак для новинки був обраний експресивний помаранчевий колір, що передає концепцію твору - цитрусово-фужерного одеколону, що бадьорить.

Отже, якщо ви віддаєте перевагу перевіреній століттями класиці, ідея купити Atkinsons 44 Gerrard Street в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!