0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Francis Kurkdjian L'Eau a la Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Maison Francis Kurkdjian L'Eau A la rose Туалетна вода
6 766 грн
Maison Francis Kurkdjian L'Eau A la rose Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Maison Francis Kurkdjian L'Eau A la rose – чарівна мелодія троянд

 

Тема троянди для парфумерного будинку Maison Francis Kurkdjian особливо важлива: до пахощів цієї квітки за натхненням Френк Кюркджян звертався не раз, це один з фірмових його напрямків. Але в L' Eau A la rose майстер ніби перевершив самого себе, поєднавши у химерному ольфакторному калейдоскопі відтінки квітів та свіжості, фруктових та тропічних нот, мускусу та пудри, фіалок та акватики.

Божественна композиція підкорює серця з перших миттєвостей, ефектно прикрашаючи жіночі весняні та літні образи в романтичному стилі. Парфум радує гідною стійкістю та дивовижним шлейфом – він подібний до акварельної картини, написаної талановитим художником і подарованої прекрасній незнайомці, за якою так і хочеться йти слідом!

Історія аромату

 

Твір знову повертає нас до рожевої тематики: у 2014 році вийшов A la rose , що миттєво став культовим, у 2016 він отримав продовження у вигляді більш насиченого фланкера у форматі Extrait de Parfum Parfum, а в 2019-му знову повернувся до витонченого і ніжно- образу королеви Марії Антуанетти зі знаменитого портрета пензля французької художниці Марі Елізабет Луїзи Віже-Лебрен, яка зобразила прекрасну правительку з рожевою трояндою в руці на тлі саду її улюбленого замку Тріанон на околицях Парижа.

Таке надихаюче бачення дозволило майстру створити справжній шедевр – і це не дивно, адже Френсіс Кюркджян уже прославився на весь світ бестселерами Baccarat Rouge 540, L'Extase Nina Ricci, Narciso Rodriguez For Her. Ще в 2008 році він отримав звання «Парфумер року» за версією The Fragrance Foundation Award, а з 2015 року створений ним бренд входить до Комітету Кольбера – спілки французьких виробників предметів розкоші.

Придбати Maison Francis Kurkdjian L' Eau A la rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього унікального бренду, чиї твори призначені для досвідчених поціновувачів, закоханих у парфумерію і віддають перевагу лише елітарним виданням.

 

Прекрасна, наче троянда!

Тепер ви точно будете часто чути ці слова, адже в цьому парфумі використано відразу кілька сортів, покликаних наголосити на вашій красі!

Композиція відкривається спокусливими переливами фруктів – з перших секунд вас спокушає соковитий дует екзотичного тропічного лічі та вологої насолоди стиглих груш.

І ось, нарешті, вступає центральна тема королеви квітів, де використано пахощі граського та дамаського сорту. Французька та турецька троянди пахнуть по-різному, але разом створюють унікальне поєднання невинної юності та чуттєвої спокуси. Царський дует доповнений оксамитом фіалок і трепетом хвилюючих півонії – ці квіти ідеально обрамляють красу головної теми.

Завершує враження чуттєва магія мускусу, що створює непереборне тяжіння витонченої сексуальності.

Якщо вам імпонують рожеві аромати, цей парфум неодмінно має з'явитися у вашій колекції: варто купити Maison Francis Kurkdjian L' Eau A la rose в інтернет-магазині La Grande, і ваше життя стане багатшим на компліменти та враження!