0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice Парфумована вода
75ml
690 грн
896 грн
Акція
-23%
Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice Дезодорант спрей
Немає у наявності

Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice – парфуми з королівською гідністю!

 



Щоб підкреслити особливу елегантність і вишуканість жінки, необхідний особливий парфум – шикарний, витончений, по-справжньому елітарний. Французький модний дім Franck Olivier подарує вам насолоду від знайомства з саме такою композицією – чудовою Giorgia L' Imperatrice. 

Квіткова мелодія цього твору захоплює уяву з першої секунди. Приголомшливий пряний аромат касії, ніжні переливи конвалії і хвилююча магія троянд, чуттєвий дует пачулів і мускусу - від цього твору ольфакторного мистецтва просто неможливо відірватися!

Такі парфуми дозволять вам насолодитися потоком компліментів і відчути себе справжньою Імператрицею, яка безроздільно панує над чоловічими серцями!



Історія аромату

 

Розкішна колекція Giorgia модного бренду Franck Olivier поповнилася третім твором, названим так само урочисто, як і його звучання. У 2017 році вийшла чудова квітково-фруктова парфумерна вода Giorgia Women, а слідом за нею була представлена і неймовірно чуттєва вечірня версія Midnight із спокусливим гурманським відтінком. Цей дует мав успіх, і тому рік 2020 року ознаменувався виходом елегантної, глибокої, шикарної композиції «Імператриця».

І якщо перший твір відрізнявся ванільно-фруктово-пудровим звучанням, а «Північ» манила жіночністю та свіжістю білих квітів у поєднанні з солодощами праліне та фруктів, то новинка з гордовитим ім'ям L' Imperatrice захопить вас своїм вишуканим квітковим характером.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль цієї колекції, де флаконам надано класичний дизайн, який дарує відчуття того, що ви володієте справжнім скарбом, що прийшов до вас з того століття, коли жіноча краса передбачала шляхетність, елегантність та вишуканий смак.

Купити Franck Olivier Giorgia L' Imperatrice в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція паризького бренду, заснованого в 1965 році і названого на честь синів його творця – Френка та Олів'є. Популярність модному бренду принесли чудові колекції одягу, які завоювали навіть П'яту авеню в Нью-Йорку, а парфумерія підкорила світ дещо пізніше, 1993-го, коли вийшов безперечний бестселер – знаменита «біла черепашка» Franck Olivier, доповнена пізніше такими популярними колекціями, як Passion та Touch.

 

Влада істинної жіночності


Мелодія цього твору причаровує дивовижним акордом незвичайної рослини, яка не часто використовуються парфумерами – і даремно! Адже насичено-пряний, пекучий, принадний аромат касії – ніщо інше, як яскравіший і вишуканий запах кориці, - спеції, що дарує душі радість і спокій, що створює відчуття тепла. Китайський коричник – саме так називається касія мовою ботаніки, а у світі парфумерів та кулінарів вона високо цінується за свій насичений, експресивний аромат.

Серце композиції по вінця сповнене пахощами квітів – тут сплетені воєдино чуттєві мотиви троянди та ніжність, дзвінкість весняних конвалій. У фіналі вас захопить потоком чуттєвості ефектне поєднання мускусу та пачулів, що надають парфумованій воді легкий східний колорит.

Вам, безумовно, варто купити Franck Olivier Giorgia L' Imperatrice в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться зробити подарунок справжній Королеві!