0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume Парфумована вода
1 016 грн
Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume – королівство краси!

 



Новий витвір модного бренду Karl Lagerfeld «Paris 21 Rue Saint - Guillaume» з першої ж секунди занурює вас в атмосферу самого серця Парижа. Чарівний, запаморочливий запах білих квітів поєднується тут із теплими пахощами дерева, сонячною радістю цитрусів, жіночністю пудри, чуттєвою магією мускусу, принадними нотами прянощів, свіжістю озону і акватики, ніжністю троянд і сексуальним штрихом почуттів.

Немає нічого кращого для чарівного весняного дня, коли чарівна дівчина чи молода жінка виходить на вулицю, щоб радіти сонцю, свіжому вітру, щирим компліментам та приємним сюрпризам життя!



Історія аромату

 

Новинка з колекції «Places by Karl», присвячена улюбленим місцям на Землі легендарного кутюр'є Карла Лагерфельда, адресована прекрасній статі та переносить нас у серце світу моди - на вулицю Сен-Гійом, де в будинку № 21 знаходиться паризька штаб-квартира бренду. Парфумерією Карл захопився навіть раніше, ніж створенням неперевершених колекцій одягу, тому не дивно, що пам'ять про нього включає в першу чергу парф-бутік, адже аромати від Лагерфельда випускаються спільно з компанією Elizabeth Arden з 1970 року!

Світ краси та стилю маестро втілила у ольфакторних образах талановита француженка Емілі Копперманн, яка раніше працювала з іншими грандами моди – брендами Givenchy та Amouage. Найбільш відомі її твори - Play For Her від Живанші, створена у флаконі-плеєрі, та експресивна лінійка Paco Rabanne Black XS For Her.

Цей чудовий і стильний жіночий парфум вийшов у дуеті з чоловічим виданням, присвяченим іншому улюбленому місту Лагефельда – Нью-Йорку та його модному району Манхеттену, де у готелі на Mercer Street дизайнер завжди і зупинявся.

Цей парфумерний тандем може стати чудовим подарунком парі, що цікавиться модою. Купити Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають усі найпопулярніші твори провідних брендів та найяскравіші новинки світової парфумерії!

 

Аромат паризьких вулиць


Композиція відкривається яскравим і соковитим дуетом цитрусів – тут сонячні бризки мандарину та шляхетна гіркуватість грейпфрута огорнуть вас аурою свіжості та одразу піднімуть настрій. Їм вторить чудова нотка фіалкового листя з їхньою вологою бархатистістю і прохолодою зелені.

Серцевий акорд твору складається з чудових квітів, наче чарівний букет істинної парижанки: тут зібрані воєдино тендітні троянди, хвилююча магія жасмину і м'яка жіночність гарденій.

Фінальний акорд підкорює своєю чуттєвістю, адже тут вершкова чарівність сандалового дерева потопає в чарівному мареві мускусу і доповнена нюансом почулів.

Якщо вам подобаються французькі парфуми, вам, безумовно, варто купити Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint- Guillaume в інтернет-магазині La Grande, адже немає на світі нічого кращого, ніж підкреслити свою жіночність витонченим паризьким ароматом!