0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Cologne for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Cologne for Men Туалетна вода
59 грн
Calvin Klein Eternity Cologne for Men Туалетна вода (тестер)
100ml
898 грн
1 109 грн
Акція
-19%

Calvin Klein Eternity Cologne for Men – класика вічна!

 



Американський модний бренд Calvin Klein представляє новинку класичної колекції «Вічність», яка багато років тому завоювала весь світ - Eternity Cologne for Men. Сучасне втілення ідеального чоловічого парфуму є міксом з амбрових і фужерних, пряних і деревних, бальзамічних і трав'яних, мускусних і альдегідно-свіжих відтінків.

Це чудовий вибір на весь теплий період року – весна, літо та початок осені в компанії такого парфуму запам'ятається вам чудовим настроєм та заслуженою увагою з боку прекрасної статі. Відмінний щоденний одеколон, якому важко знайти такий вдалий аналог!



Історія аромату

 

«Вічність» - один із безсмертних хітів всесвітньо відомого американського бренду, заснованого модельєром та дизайнером Кельвіном Кляйном у колаборації зі своїм бізнес-партнером та другом Баррі Шварцем у далекому 1968 році.

Ця колекція була вперше представлена в 1988 році – це була жіноча композиція, через два роки доповнена чоловічою версією – знаменитою туалетною водою Eternity (1990). З того часу ця лінія була доповнена великою кількістю фланкерів для сильної та прекрасної статі – на сьогоднішній день у ній налічується понад 50 творів!

Рік 2020, складний для людства в цілому, для бренду виявився дуже креативним: у цій колекції вийшли одразу чотири твори: літній дует для Нього та для Неї Eternity Summer, а також сучасна інтерпретація класики у форматі одеколону Eternity Cologne для чоловіків та Eternity Eau Fresh для дівчат.

Новий колонь у порівнянні з флагманською первісною версією не такий цитрусово-фужерно-свіжий, а тепліший - амброво-пряний, деревно-бальзамічний. Авторами новинки стали троє талановитих сучасних майстрів - Жюлі Массе, Ральф Швігер і Веронік Ніберг (Julie Masse, Ralf Schwieger та Veronique Nyberg).

Купити Calvin Klein Eternity Cologne for Men в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що вже багато років є символом американської елегантності.

 

Краса в простоті!


Вступ композиції свіжий, яскравий, легкий, що наповнює весь простір навколо драйвом і відмінним настроєм: так звучить поєднання запашних ялівцевих ягід, пряного імбиру та повітряних альдегідів, що надають парфуму виразності.

Цікавим є також мікс, створений у серцевому акорді: тут ароматний кардамон наповнений запашними смолистими тонами мастикового дерева та елегантним ментолово-зеленим акцентом бурбонської герані.

Завершують враження ефектні молекули чуттєвого амброксану і теплого лореноксу (з його відтінками мускусу і дерева), що ідеально лягають на мужню базу з дубового моху.

Видання 2020 повністю продовжує звичний стиль флаконів цієї колекції, шанувальники якої впізнають свій улюблений парфум на полиці будь-якого бутіка.

Якщо ви шукаєте нетривіальний чоловічий аромат на класичній основі, але із трендовим звучанням, вам, безумовно, варто купити Calvin Klein Eternity Cologne for Men в інтернет-магазині La Grande!