0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Pepe Jeans Black Is Now for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Pepe Jeans Black Is Now for Him Парфумована вода
Немає у наявності
Pepe Jeans Black Is Now for Him Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Pepe Jeans Black Is Now for Him – вечірка в чорному

 

У цьому сучасному концептуальному флаконі Pepe Jeans Black Is Now for Him прихований справжній сюрприз для справжніх поціновувачів справжньої чоловічої чарівності. Парфум, створений в орієнтальному стилі, захоплює красивим поєднанням деревних та пряних, ванільних та кавових, горіхових та пачулових, фужерних та лавандових відтінків.

Це чудовий вибір для осінньо-зимового сезону – вечірок у клубах, яскравих побачень, модних світських паті, відпочинку з друзями, приємних вечорів з коханою та для власного задоволення.

Чоловік, який користується таким парфумом, респектабельний, впевнений у собі і має той неперевершений шарм, завдяки якому миттєво має оточуючих, викликає довіру і симпатію, легко домагаючись бажаного там, де інші витрачають масу сил, намагаючись вирішити все натиском, а не природним.

Історія аромату

 

Британський бренд Пепе Джинс славиться своїми модними колекціями комфортного та актуального одягу та аксесуарів до нього, а з 2000 року – і випуском трендової та дуже популярної парфумерії.

Колекція парних чоловічих та жіночих парфумів з'явилася у 2018 році, коли один за одним вийшли дуетом Pepe Jeans for Him & for Her, а за ними – тандем Celebrate для Нього та для Неї. Нарешті, трилогію завершила ефектна пара «Тепер у Чорному» ( Black Is Now) – парфуми в неповторних флаконах у вигляді аксесуарів для класної вечірки. Для дівчат запропонована форма келиха мартіні, а для чоловічих - шейкера для коктейлів або стилізованого мікрофона. Вечірка з такою парфумерією буде незабутньою – як і підготовка до неї, до того ж такий флакон щодня підніматиме вам настрій одним своїм виглядом!

Авторами новинки "Блек" став талановитий парфумер Жером ді Маріно (Jerome Di Marino). Саме він є творцем усієї колекції, і у своєму останньому варіанті «поставив гучність на максимум», зробивши парфум більш інтенсивним, насиченим, глибоким і сповненим шарму. До речі, складний для багатьох 2020 став справжньою зоряною годиною для цього майстра, адже саме зараз вийшли кілька його приголомшливих робіт: Mr. Burberry Element, Cool Water Aquaman Davidoff, mat; homme Masaki Matsushima, Kenzo World Power Collector.

Купити Pepe Jeans Black Is Now for Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який стрімко набирає обертів як один із флагманів сучасної моди.

 

Найкращий вибір для клубу!

Чи збираєтеся чудово провести час? Цей парфум стане ідеальним варіантом!

Він з перших секунд привертає увагу неймовірно приємним поєднанням аромату лісового горіха (фундука), пряного мускатного горіха і соковитого, драйвового італійського мандарина.

Потім входить центральна тема кави з ваніллю і чарівною, елегантною нотою лаванди - просто неможливо не піддатися цій чарівності!

Завершує враження гарна дерев'яна база з білого кедра та димно-шоколадного ветивера, прикрашених чуттєвою пряною зеленню почул.

Вам, безумовно, варто купити Pepe Jeans Black Is Now for Him в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте для себе парфум, який залишить чудову компанію на вечірках, а ваші осінні та зимові вечори перетворить на свята.