0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

192 грн
259 грн
Акція
-26%
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc Парфумована вода (тестер)
75ml
3 116 грн
3 623 грн
Акція
-14%

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc – білий дим ваших мрій...

 



Нове видання «Білий уд» від модного дому Van Cleef & Arpels увійшло в унікальну Collection Extraordinaire. Oud Blanc дійсно відрізняється чарівним звучанням вудових та амбрових, ванільних та димних, бальзамічних та пудрових, альдегідних та мускусних, пряних та свіжих акордів. Багатогранний, чарівний, витончений і при цьому глибокий парфум причаровує з перших секунд знайомства з ним - і вам уже не захочеться відриватися від цієї магії!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: чисто-білий, лаконічний флакон ідеально передає ідею аромату – настільки ж досконалу та бездоганну.



Історія аромату

 

2020 рік подарував нам новинку від французького ювелірного дому Ван Кліфф і Арпельс, що вже багато десятиліть радує своїх шанувальників ексклюзивною парфумерією чудово доповнює тему розкоші, втілену в коштовностях. «Білий уд» став частиною чудової Collection Extraordinaire – лінії елітарних творів для найвибагливіших поціновувачів.

Автор композиції – знаменитий майстер Енн Фліпо, автор таких шедеврів, як Acqua di Gioia Giorgio Armani, L'Interdit Eau de Parfum Givenchy, La Vie Est Belle Lancome, Lady Million та Olympеa Paco Rabanne. Вона розповіла дивовижну передісторію створення цього парфума. Цікавлячись темою вудового дерева як основи східної парфумерії, вона звернула увагу на те, що більшість майстрів використовує лише смолу, що утворюється у деревині аквіларії (уда) – рослини з південно-східної Азії. Однак місцеві жителі широко використовують аромат цього дерева і для вогняних ритуалів: коли деревину підпалюють, вона випромінює чудово приємний, чарівний білий дим - теплий, огортаючий, напівпрозорий, з розкішним м'яким звучанням.

Придбати Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Біла магія Сходу


Головна роль у цій композиції відведена уду – димному запаху деревини та смол, який дарує витончений східний колорит вашому образу. Пряні та бальзамічні солодкі та деревні відтінки цієї ноти захоплюють особливо сильно в оточенні співзвучних їм відтінків ладану – смолистого, містичного аромату, а також ніжної ванілі, що лагідно причаровує.

Альдегіди надають парфуму невагомість і виразність, вони підкреслюють вишуканість композиції та надають їй особливого шарму. Не менш важлива роль відведена і білому мускусу – на відміну від звичайного мускусу, він демонструє свою чуттєвість дуже ніжно і м'яко, до неї вабить, немов до рідного аромату діткою шкіри – проте магнетизм у цього акценту не менший, ніж у його чуттєвих та сексуальних варіацій.

Романтичним і хвилюючим штрихом цієї композиції став і аромат троянд - тут вони не в центрі уваги, але надають невимовну чарівність і підкреслюють принадність обраного вами образу.

Вам неодмінно купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc в інтернет-магазині La Grande, якщо хочеться привнести у свій вигляд таємничість і чуттєвість, але зберегти ніжність.