0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Roses On Ice Liquors Collection

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Roses on Ice Liquors Collection Парфумована вода
247 грн
By Kilian Roses on Ice Liquors Collection Парфумована вода (тестер)
50ml
8 171 грн
By Kilian Roses on Ice Liquors Collection Парфумована вода (refill)
5 974 грн

By Kilian Roses on Ice Liquors Collection - чаклунство троянд і льоду

 



Французький парфумерний бренд By Kilian дарує своїм шанувальникам неймовірно гарний і незвичайний за концепцією та звучанням аромат - By Kilian Roses on Ice Liquors Collection. Він відкриває «Лікерну» колекцію цієї марки і вражає з перших же секунд своїм п'янким звучанням, в якому вгадується аромат фамільного джину дому Хеннесі, майстерно переданий без краплі алкоголю – одними лише озоновими, акватичними, фужерними, зеленими, пряними, деревними, цитриновими  та мускусними акордами.

Чудовий вибір для весняних та літніх днів – освіжаючий, тонізуючий, яскравий, наче наповнений іскристим сонячним світлом та прохолодним вітром, у якому відчувається настрій змін та чари фантазій, магія романтики та тяжіння справжньої краси.



Історія аромату

 

Засновник парфумерного будинку By Kilian є спадкоємцем легендарної французької коньячної династії. Його творчість присвячена темі спокуси, його колекції є провокативними і по суті, і за назвою. Вперше світ вражено завмер у 2007 році, коли вийшла дебютна колекція L’œuvre Noire, яка одразу стала феноменально успішною. "Смак раю", "Прелюдія", "Не соромся, любов моя" - все це звучало шалено сексуально, і так само відчувалося. Парфуми викликали фурор, тим більше, що вони були незрівнянно оформлені: дорогі та стильні коробки-скриньки, ексклюзивні аксесуари до флаконів, що нагадують про любовні ігри – всі ідеї Кілліана Хеннесі були втілені на високому рівні та сформували величезну цікавість до продукції бренду.

Не стала винятком і найновіша колекція цього парфумерного бренду - The Liquors By Kilian, до якої, крім славнозвісної «Долі Ангелів» (Angels' Share), увійшли також «Троянди на льоду», створені чудовим майстром Франком Фелклом (Frank Voelkl). Аромат присвячений улюбленому напою дружини Кіліана – джину Hendricks. Чудові і флакони, в які поміщені парфуми: дизайнери вибрали для них стиль Speakeasy, що нагадує графін з дорогоцінним п'янким напоєм, а менший об'єм буде асоціюватися у вас з чудовим святково ограненим келихом.

Придбати By Kilian Roses on Ice Liquors Collection в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що став втіленням старих та нових традицій Франції.

 

Сп'яніння красою!


Запах джину передано тут за допомогою чудового аромату ялівцю та терпкого, соковитого лайма. Чудовий тандем дарує поціновувачам справжню насолоду, а свіжості цьому вступу додасть тонкий аромат свіжого огірка, що асоціюється із запахами весни та молодого листя.

У серці композиції панує прекрасна троянда – ніжна, трепетна, у краплях роси… У поєднанні із прохолодною прелюдією створюється відчуття крихкої квітки на льоду – саме те, що й обіцяє нам назва.

У фіналі чуттєва партія мускусу огортає своїми магнетичними чарами, м'яко опускаючись на вершково-деревну базу з дорогоцінного сандалу.

Вам, безумовно, варто купити By Kilian Roses on Ice Liquors Collection в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите незвичайну, естетично досконалу парфумерію в французькому стилі, але в дусі сучасних трендів.