0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mont Blanc Legend Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Legend Eau de Parfum Парфумована вода
71 грн
Акція
Mont Blanc Legend Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 617 грн
1 948 грн
Акція
-17%
Mont Blanc Legend Eau de Parfum Набір (парфумована вода 7,5 мл + крем для обличчя 30 мл + очищуючий гель 30 мл)
395 грн
526 грн
Акція
-25%
Mont Blanc Legend Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 7.5 мл + гель для душу 100 мл)
2 461 грн
Mont Blanc Legend Eau de Parfum Бальзам після гоління
Немає у наявності
Mont Blanc Legend Eau de Parfum Гель для душа
Немає у наявності

Mont Blanc Legend Eau de Parfum – сучасна легенда

 



Шкіряні аромати – тренд останніх десятиліть. Вони відрізняються респектабельністю, глибиною, вишуканістю та багатством звучання, і тому настільки популярні – особливо у чоловічій парфумерії. Mont Blanc Legend Eau de Parfum є чудовим прикладом розкішного видання з багатогранною палітрою відтінків: тут зібрані цитруси та дерево, білі квіти та мохи, озон та акватика, прянощі та шкіра.

Така композиція стане ідеальним вибором для осіннього та весняного сезону: прохолодне повітря дозволить їй розкритися у всій красі, а вітряні дні розвіють шикарний шлейф парфумованої води, забезпечуючи вам захоплену увагу. Твір універсально підходить як для офісу, де додасть вам респектабельності, так і для вечора, де підкреслить вишуканий стиль, смак і приховану потужну чуттєвість чоловіка, який вибрав цей парфум.



Історія аромату

 

Колекція «Легенд» була представлена брендом Монблан у 2011 році, коли вийшов флагманський однойменний парфум роботи майстра Олів'є Пешо (Olivier Pescheux). Він створив не лише всю колекцію Mont Blanc Legend, але й такі бестселери, як Chrome Legend Azzaro, Explorer Montblanc та лінії 1 Million Paco Rabanne.

Перше видання «Легенди» вирізнялося фруктовою насолодою фужерної композиції з унікальним акцентом лаванди. Слідом за ним вийшли ще кілька фланкерів – кожен зі своїм характером, серед них було і два жіночі, але в основному ця колекція адресована насамперед сильній статі. Всього лінійка включає 11 творів, найновішим з яких стала Легенда у форматі парфумованої води, представлена в 2020 році.

Купити Mont Blanc Legend Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція німецького модного дому, заснованого ще 1906 року. У минулому столітті бренд спеціалізувався на предметах розкоші – шкіряних аксесуарах, дорогих годинниках та прикрасах, але з 2001 року він включив у сферу своїх інтересів та парфумерію класу люкс.

 

Відкриття 2020!


У порівнянні з першою версією «Легенди» новинка звучить глибше і нуарніше, вона подібна до оксамиту з його приглушеною, але розкішною красою.

Композиція відкривається акордом, в якому гармонійно переплітаються терпкі аристократичні ноти бергамоту та елегантний акцент зеленого листя фіалки. У серці твору мужні деревні ноти огорнуті квітковими пахощами жасмину, що так хвилює, і неймовірно чуттєвої магнолії. Завершує враження незрівнянний тандем шкіряних нот та шляхетного дубового моху.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, що нагадують дорогу флягу, з глянсово-чорного чудового скла. Кришка прикрашена фірмовою емблемою марки - стилізованим едельвейсом, що символізує невід'ємний колоритний штрих гори Монблан - найвищої вершини Альп, де ростуть ці рідкісні прекрасні квіти.

Купити Mont Blanc Legend Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande коштує всім, кому імпонує лаконічна розкіш та справжній чоловічий шарм цього бренду, а вишуканий смак нагадує саме такий вибір.