0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste Match Point

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste Match Point Туалетна вода
76 грн
Акція
Lacoste Match Point Туалетна вода (тестер)
100ml
1 302 грн
1 569 грн
Акція
-17%
Lacoste Match Point Дезодорант
Немає у наявності
Lacoste Match Point Дезодорант-стік
Немає у наявності
Lacoste Match Point Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Lacoste Match Point Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності

Lacoste Match Point – за крок від перемоги!



Вигравши ще одне очко, ви станете переможцем матчу. Один крок – і ви отримаєте головний приз – у спорті, у бізнесі, у стосунках, у житті! Модний бренд Lacoste, заснований колишнім тенісистом Андре Лакостом, як ніхто інший зумів передати драйв цієї ситуації, створивши чудовий аромат Match Point - Ефектну деревно-фужерну туалетну воду для молодих, енергійних, спортивних чоловіків. Вона прикрашена відтінками свіжості та дерева, цитрусів та трав, квітів та зелені, мускусу та м'яких прянощів.

Він чудово доповнить casual або sport-стиль з весни до осені, підніме настрій вам і оточуючим, додасть сил, подарує свіжість і бадьорість: цей запах тонізує, допомагає сконцентруватися - і досягти своєї мети, отримавши все, про що ви мрієте!



Історія аромату

 

Творець бренду Андре Лакост був визначним французьким гравцем у теніс, який десять разів виходив переможцем турнірів Великого Шолома, був першою ракеткою світу 1926-27 років, членом Міжнародної зали тенісної слави. Однак іменитий спортсмен розумів, що активна участь у змаганнях - питання не вічності, а лише кількох років, і тому необхідно мати й інші інтереси, які можуть стати справою життя. У 1933 році Лакост, якому на той момент ще не було і 30 років, спільно зі своїм другом та партнером Андре Жільє, який займався виробництвом трикотажу, заснували компанію Лакост. Спочатку вона спеціалізувалася лише на спортивних сорочках, куди була нанесена емблема бренду у вигляді алігатора - саме таким було прізвисько Рене, що відбиває його стиль гри у великий теніс.

Парфумерією цей модний бренд почав займатися лише в 1968 році, коли стало зрозуміло, що стиль - поняття, яке вміщує не тільки одяг, але і аксесуари, дрібні деталі, що складаються в цілісну гармонійну картину. Перші парфуми Lacoste Eau de Sport і Lacoste pour Homme просто доповнювали колекції одягу бренду, поки не конкуруючи з іншими парфумерними брендами. А ось з появою таких ліній, як Touch, Lacoste pour Femme і L.12.12 (ці парфуми були названі так на честь моделей тенісних сорочок, розроблених особисто Андре), популярність парфумерії від Лакост зросла більш ніж істотно. Тепер багато людей, навіть будучи далекими від тенісу та спорту взагалі, цілеспрямовано купують ці парфуми, щоб отримати задоволення та додати своєму іміджу стилю та динаміки.

 

Парфуми для майбутнього чемпіона


Новинка 2020 року «Матч Пойнт» у флаконі спортивного дизайну була присвячена не лише тенісній ситуації, коли наступне очко приносить перемогу, а й однойменному фільму Вуді Аллена, номінованого на Оскар у 2006 році. А значить, аромат не тільки стрімкий, а й елегантний!

Старт парфуму свіжий та зухвалий: тут звучать соковитий гіркуватий грейпфрут, свіжий пряний базилік та темпераментний рожевий перець. Серцевий акорд вражає повним чоловічого шарму квітковим букетом, де квіти тирличу та герані доповнені запашною мускатною шавлією. У фіналі вас підкорить чудовий деревний тандем: м'яка чарівність кашмерану доповнена тут ветіверовими відтінками диму та гіркого шоколаду.

Придбати Lacoste Match Point в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного спортивною легендою і справжнього модною зіркою та зразком стилю.