0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Rolling in Love by Kilian

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Rolling in Love by Kilian Парфумована вода (без клатчу)
50ml
8 816 грн
By Kilian Rolling in Love by Kilian Парфумована вода (refill)
6 725 грн
By Kilian Rolling in Love by Kilian Парфумована вода
191 грн
By Kilian Rolling in Love by Kilian Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Rolling in Love by Kilian Набір ( парфумована вода 4x7.5ml )
Немає у наявності

By Kilian Rolling in Love by Kilian



Перед вами один із найкращих «любовних» парфумів Кілліан Хеннесі, хвилюючий і привабливий афродизіак, що збирає безліч компліментів і захоплених поглядів – чарівний By Kilian Rolling in Love by Kilian! Він полонить теплою, солодкою магією своїх ванільних і мигдальних, квіткових та мускусних, пудрових та горіхових відтінків, що огортають букет білих квітів із сольними нотами туберози та ірису.
Це - чудовий вечірній аромат осінньо-зимового сезону, що ідеально доповнює ваші найбажаніші образи для кращих побачень, які не забути ні вам, ні вашому обранцю. Адже недарма його назва саме так і звучить - "Закоханий"!
На відміну від інших видань бренду, представлених зазвичай у білих або чорних флаконах, цей парфум одягнений в ефектний червоний фіал, що символізує пристрасть, енергію, яскравість! Саме так ви відчуєте себе у хмаринці аромату, адже це – справжній афродизіак!



Історія створення



Колекція The Narcotics, до якої увійшов цей чудовий аромат, відома у всьому світі, адже вона складена з справжніх шедеврів. Всі, хто цікавиться ексклюзивами нішевої парфумерії, чули про безперечні бестселери  Кілліна Хеннесі: «Хороша дівчинка стає поганою» (Good Girl Gone Bad), «Заборонені ігри» (Forbidden Games), «Небезпечні зв'язки» (Liaisons Dangereuses) і навіть особливо інтригуючий "Чи не хочете переспати зі мною?" (Voulez-Vous Coucher Avec Moi).
Тут все говорить саме за себе: втілена спокуса, витончена зваба! Саме таким є і найромантичніший парфум колекції – «Закоханий» - By Kilian Rolling in Love by Kilian. Його автором став чудовий сучасний майстер Паскаль Горін (Pascal Gaurin), відомий такими роботами як CK2 Calvin Klein, My Way Floral Giorgio Armani та Black Violet Tom Ford.
Флакон парфуму - теж витвір мистецтва: по краях він прикрашений рельєфним візерунком, до того ж дизайнери подбали не тільки про естетику, а й про екологічність та економічність: всі флакони створені з можливістю перезаповнення, і ви можете придбати рефіл, щоб не розлучатися зі своїм скарбом.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити By Kilian Rolling in Love by Kilian можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Кохання червоного кольору



Яскравий флакон чудово передає емоційний характер аромату всередині. Найніжніше, лагідне мигдальне молочко аранжоване з чуттєвим акцентом амбрети, що пробуджує бажання – яка чудова прелюдія!
Романтичне «серце» твору підкорить вас чарівним дуетом пудрових, бархатистих ірисів та витончених, повітряних, ніби кришталевих білих фрезій.
Враження завершується чарами туберози, доповненої солодкою спокусою ванілі та бобів тонка в сексуальному ореолі мускусу – завдяки його магнетизму ви отримаєте безліч захоплених компліментів!
Якщо вам до душі східно-квіткові композиції романтичного напряму, вам неодмінно варто купити By Kilian Rolling in Love by Kilian в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися цим повним чарівності ароматом нескінченно!