0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rochas Mademoiselle Rochas Couture

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Mademoiselle Rochas Couture Парфумована вода
Немає у наявності
Rochas Mademoiselle Rochas Couture Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Rochas Mademoiselle Rochas Couture



Хто вона, мадемуазель Роша, спадкоємиця великої б'юті-імперії з віковою історією? Модниця та кокетка, справжня парижанка, загадкова і неповторна, з сяючою посмішкою, повною особливого французького шарму? Так, так, і ще раз так - саме цей образ малює нам модний бренд Rochas, представляючи втілення сучасної молодої дівчини в дерево-мускусно-квітковій композиції Mademoiselle Rochas Couture, що приваблює своєю чарівністю.
Вона прикрасить вас напівпрозорою вуалеткою, зітканою із сонячних променів, відмінного настрою та акордів пудри та ванілі, дерева і солодких білих квітів, амбри та мускусу, теплих прянощів і фужерно-свіжих цитрусів.
Це – сповнена шарму вечірня поема про кохання та чуттєвість, про чарівні можливості та романтичну чарівність молодості. По-паризьки шикарний аксесуар для осінньо-зимового сезону, який ви проведете блискуче, купаючись у компліментах та захопленні!



Трохи історії


Перший аромат із колекції «Мадемуазель Роша» вийшов у 2017 році. Це данина старовинній традиції присвячувати аромати жінкам сім'ї, що заснувала цей модний дім у 1920 році. Вже більше століття вбрання та аксесуари в паризькому стилі роблять жінок красивішими і бажанішими, а з 1944 року в магічний арсенал бренду додалися і парфуми.
Перший аромат був створений засновником марки Марселем Роша у творчому тандемі з найталановитішим майстром-парфумером того часу Edmond Roudnitska (Едмоном Рудницьким) – він був присвячений дружині Марселя, її красі та їхньому романтичному коханню. Видання було переосмислене у 2013 році і досі приводить у захоплення шанувальників, хоча в портфоліо жіночих ароматів марки вже чимало нових шедеврів: у 1960-му з'явилася елегантна та шикарна композиція Madame Rochas, а у 2017 – чарівна кокетлива стильна Мадемуазель у круглому флаконі з стильним бантом.
Новинка 2019 року Rochas Mademoiselle Rochas Couture – гарний фланкер роботи парфумера Anne Flipo (Енн Фліпо).
Вся колекція «Мадемуазель», в якій налічується чотири дивовижні видання з різними характерами, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Rochas Mademoiselle Rochas Couture за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Мода у стилі Rochas Couture


Композиція підкорить вас із перших миттєвостей, адже вони прикрашені соковитими фруктовими тонами груші та аристократичним акцентом цитрусового бергамоту. Темпераменту прелюдії додав пряний рожевий перець, завдяки якому дівчина не сприймається надто ніжною та безпорадною – вона вміє при нагоді показати характер!
Однак є час для зухвалого кокетства, а є і для романтики – цю історію з життя Мадемуазель розкажуть нам чарівні квіткові ноти солодко-пряного геліотропу, крихкої дзвінкої конвалії та ніжного, трепетного флердоранжу – апельсинового цвіту.
Фінальний акорд карамельної зелені бобів тонка відмінно поєднується з вершковим підтоном сандалового дерева в хмаринці емоційного мускусу.
Якщо вам імпонує французький стиль і чудово вдається образ юної парижанки, вам неодмінно варто купити Rochas Mademoiselle Rochas Couture в інтернет магазині La Grande - це ваш аромат!