0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia Парфумована вода
463 грн
617 грн
Акція
-25%
Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia - Яскравіше , ніж рубін !

 

Самоцвіти – ось що зробило будинок Булгарі знаменитим! Ювелірний бренд з багатою і славною історією півтора століття створює унікальні прикраси з коштовним камінням. І тому знає про них абсолютно все! Наприкінці 20 століття ці знання було вирішено втілити в аромати – так народилася колекція Bvlgari Le Gemme , королівським вінцем якої є чудовий аромат Reali Rubinia !

Прекрасний глибокий, темпераментний і багатоплановий аромат сяє, ніби дорогоцінний камінь своїми гранями, переливаючись відтінками ванілі та теплих прянощів, дерева та бальзамічних смол, пудрових фіалок та білих квітів, солодких цитрусів та благородного уда.

Така прикраса гідна виходів у світ, наче безцінне кольє. Це шикарний вечірній аромат для світського сезону осінь-зима – ефектний, теплий, нескінченно жіночний та чуттєвий. Подаруйте собі цю насолоду - щастя володіння таким шедевром дорожче за будь-які скарби!

Трохи історії

 

Ім'я Булгарі відоме з 1884 року, і традиційно асоціюється з розкішшю: марка випускає не лише безцінні прикраси, а й годинник, біжутерію класу люкс, а також володіє фешенебельними готелями по всьому світу. У наші дні бренд входить до складу групи LVMH, і це дає можливість залучати до створення ароматів найкращих майстрів сучасності.

Так, автором твору Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia став сам Альберто Морільяс, парфумер-легенда, творець близько 450 ароматів, у тому числі 40 видань Булгарі, включаючи божественні лінії Omnia та Aqva Divina. Співпрацював маестро і з іншими брендами, подарувавши світу такі бестселери, як Femme Angel Schlesser, Bright Crystal Versace, 212 Carolina Herrera, Red Armand Basi, Bloom і Guilty Gucci.

Чудовий флакон незвичайної форми був задуманий дизайнерами спеціально для цієї колекції жіночих «ароматів-самоцвітів», і це відображено в оформленні: кожен фіал прикрашений у стилістиці натурального каміння на тему видання.

Вся лінія Le Gemme представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Le Gemme Bvlgari Reali Rubiniae ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Вища точка спокуси…

Твір відкриває свої обійми сонячним, іскристим акордом сицилійських мандаринів: цитрусовий старт переливається всіма відтінками радості та наповнює енергією позитиву.

Прелюдія змінюється деревно-пряним, солодким, з перцевою ноткою бальзамом копайба - соком американських дерев Копайфера, що ростуть у тропічних лісах і відрізняються неповторним ароматом. Бальзам доповнений вершково-деревною нотою сандалу та прикрашений ніжними білими квітами – жасмином та флердоранжем.

Завершується феєрія також на солодкій ноті: карамельно-пряний боби тонко даруючи парфуму яскравий східний колорит у поєднанні з флагманом орієнтальної парфумерії – бальзамічно-смолистим вдовим деревом. Фінал прикрашають також найніжніша жіночність ванілі, королівський пряний шарм шафрану та пудрові чари фіалок.

Дизайн флакона підкреслює пишність армату: «Рубінія» сяє яскраво-рубіновою вставкою на корпусі та кришці – гідна прикраса навіть найвишуканішої колекції!

Якщо вам імпонує східна яскравість та розкіш, вам неодмінно варто купити Bvlgari Le Gemme Reali Rubinia в інтернет-магазині La Grande!