0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christina Aguilera Eau So Beautiful

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christina Aguilera Eau So Beautiful Парфумована вода
Немає у наявності
Christina Aguilera Eau So Beautiful Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christina Aguilera Eau So Beautiful – як ти прекрасна !

 

Поп-діва Крістіна Агілера знову порадувала своїх шанувальників і шанувальниць блискучою композицією, присвяченою однією з граней своєї творчості. На початку нульових у виконавиці вийшов альбом Stripped, куди й увійшла пісня «Бьютіфул» - саме їй і присвячена тепер уже парфумерна композиція, яка стала поверненням до теми краси, до якої настільки небайдужа Христина. Чарівна квіткова деревно-мускусна новинка Christina Aguilera Eau So Beautiful наповнює простір навколо своєї володарки ефектними акордами білих квітів та цитрусів, солодощі та фруктів, озону та акватики, ніжної пудри та м'якої вершковості.

Прекрасний вибір для зимових днів - виразний, обволікаючий, насичений аромат, який збере вам компліменти і в прохолодні дні міжсезоння - восени та напровесні.

Історія аромату

 

Свого часу пісня Beautiful Христини Агілери була номінована на премію «Греммі» за найкращу пісню року. Безсумнівно, однойменну парфумерну новинку теж чекає успіх – як і все, чого торкається зірка, ця композиція вийшла яскравою, яскравою, емоційною та багатогранною - вона просто не може пройти непоміченою!

У колекції парфумерних видань поп-діви налічується вже 18 творів – вони створені у колаборації із талановитим парфумером Will Andrews. Перший їхній спільний твір вийшов ще 2004 року – творчий тандем успішно існує й досі, радуючи шанувальників зірки цікавими втіленнями її музики у ольфакторних образах.

Для флакона новинки дизайнери вибрали ніжний і витончений вигляд у ніжно-бузкових тонах – флакон чудово виглядає і може стати чудовим подарунком.

Купити Christina Aguilera Eau So Beautiful в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який, як і у багатьох селебрітіз, став виразом ще однієї грані творчої натури його творця.

 

Насолоджуйся компліментами сповна!

З перших секунд вас спокушає солодкий аромат лісової суниці - запашної і чарівної ягоди, доповненої пікантною нотою помело - натурального цитрусу, запах якого поєднав у собі відтінки апельсина, лимона і грейпфрута. Лист фіалки надає цьому дуету соковитість зелені та одночасно м'яку бархатистість.

У «серці» композиції зібрано незрівнянний букет їх найжіночіших у світі білих квітів - тут пахощі важких вершкових гарденій і солодко-фруктових багатогранних магнолій поєдналося з хвилюючими відтінками жасмину і трепетним звучанням конвалії.

Завершують враження привабливі базові ноти: тут найніжніша ваніль доповнена вершковою деревиною сандала - і все це диво огортає сексуальна аура мускуса, що змушує чоловіків завмирати при вашій появі!

Вам, безумовно, варто купити Christina Aguilera Eau So Beautiful в інтернет-магазині La Grande, якщо шукаєте подарунок для прихильниці співачки – або просто дівчини, якій імпонує бути в центрі уваги і насолоджуватися компліментами!