0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Power Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Power Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
75ml
1 707 грн
2 057 грн
Акція
-17%
Kenzo World Power Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності

Kenzo World Power Eau de Toilette – Світ Ніжності!

 



Справжня жінка така суперечлива! У ній дивним чином уживаються ніжність та іронічність, романтичність та спонтанність – причому все перебуває у повній гармонії! Туалетна вода Kenzo World Power Eau de Toilette має такий же характер: вона побудована на магії контрастів, де пудрова м'якість і ванільна спокуса доповнені пряними, амбровими і мускусними символами чуттєвості, а солодкі та солоні ноти однаково яскраво читаються і дивним чином не суперечать один одному. Трав'яні та фужерні відтінки надають аромату неповторної індивідуальності.

Такий парфум – чудовий вибір для весняного дня, він гарний також влітку та восени – легкий, хвилюючий, привабливий, що створює піднятий настрій та ауру світла та позитиву навколо своєї щасливої власниці.



Історія аромату

 

«Світи Кензо» - це цілий всесвіт, всевидяче око якого ніби спостерігає за нами. Вперше композиція у такому незвичайному флаконі була презентована брендом у 2016 році. Вона так заінтригувала публіку і мала такий яскравий успіх, що буквально за кілька років вийшло цілих десять фланкерів цього концептуального парфуму.

Автором новинки 2020 року у форматі туалетної води став талановитий парфумер Жером ді Маріно (Jerome Di Marino). Саме він створив також деревний фужерний парфум Kenzo World Power (2019) і східно-деревний World Power Collector, що вийшов у 2020-му.

Серед усіх варіацій Eau de Toilette звучить більш м'яко і ніжно, жіночно та делікатно – у неї зовсім інший характер, ніж у попередніх видань, і ще більше він відрізняється від початкового «Світу Кензо» (2016) роботи Френсіса Кюркджяна з його експресивним квітково-фруктовим звучанням.

Флакон новинки ідеально відображає її суть – чарівний пудрово-рожевий відтінок дарує нам витонченість і трепетність, а форма флакона у вигляді традиційного «ока», що вже став традиційним, зберігає інтригу і натякає на загадковість і родзинку, які є в кожній жінці!

Придбати Kenzo World Power Eau de Toilette в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного дому, заснованого в 1070 році талановитим та креативним модельєром Кензо Такадою.

 

Неповторність та двоїстість жіночої натури


Контрасти починаються з перших секунд, коли вступає нота безсмертника з її приємною та інтригуючою бальзамічною медовою гіркуватістю, повною того особливого шарму, який дарують лише квіти з особливим характером.

Серцевий акорд захоплює своєю пудровою бархатистістю, яка надає жінці відчуття доглянутості та млості. Ця лінія доповнена чудовим ароматом білого мускусу – хвилюючого, сексуального – і водночас невинного: знову контраст, знову тяжіння протилежностей.

Пікантна нота солі та насолода бази, де звучать боби тонка, - третя дивовижна лінія цієї композиції, яка захоплює незвичайним поєднанням, якому хочеться аплодувати!

Якщо ви любите ніжність в образі, але не проти зухвалості, що доповнює її - вам, безумовно, дуже сподобається ідея купити Kenzo World Power Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande!