0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Charriol Infinite Celtic Gold pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Charriol Infinite Celtic Gold Pour Homme Парфумована вода
Немає у наявності
Charriol Infinite Celtic Gold Pour Homme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Charriol Infinite Celtic Gold Pour Homme – кельтське золото для справжніх чоловіків



Сучасні чоловіки приділяють гідну увагу своєму іміджу, і добре знають, що в парфумерії, так само як і в решті аксесуарів, що підкреслюють статус, від годинника до оправи окулярів, найголовніше - бездоганна якість і репутація марки. Для тих, хто дотримується такого погляду на створення власного образу, швейцарський елітарний ювелірний бренд Шаріоль пропонує по-справжньому шикарну парфумовану воду дерево-східного напрямку Charriol Infinite Celtic Gold Pour Homme. Її аромат наповнений елегантною привабливістю, він одночасно підкреслює мужній характер свого володаря та його естетичний смак.

Концепція парфуму віддає данину кельтському мистецтву, що відображено і в дизайні, і підборі інгредентів. При цьому важлива роль відведена статусності та оформленню флакона. Таке видання буде чудовим поповненням колекції для успішного бізнесмена, зануреного у світ розкоші – або вишуканим подарунком для нього.

 

Історія аромату

 

Цей люксовий бренд із Швейцарії був заснований у 1983 році бізнесменом Філіпом Шаріолем – французом із тонким смаком та відмінною комерційною жилкою. Спочатку у сферу його інтересів входило створення таких елітарних аксесуарів, як коштовності та годинники, а також дорогі окуляри та вироби зі шкіри – портмоне, ділові кейси тощо. Парфумерний напрямок модного дому з'явився відносно недавно – у 2008 році, проте швидко завоював марці додатковий авторитет у світі моди – тепер і ольфакторний. І це не дивно, адже для співпраці були запрошені найкращі парфумери світу – Гійом Флавіньї, Домінік Ропійон, Мішель Альмайрак, Марі Саламань, Матільда Біжу, Аннік Менардо та Сідоні Лансесьо.

Що ж до чудової новинки Infinite Celtic Gold, то над нею чаклував ще один майстер з плеяди сучасних зірок-парфумерів - Філіп Буссетон (Philippe Bousseton). Він продовжив дивовижну колекцію Infinite Celtic, початок якої було започатковано у 2017 році, коли вийшов ефектний однойменний тандем у східно-деревній чоловічій та квітково-фруктовій жіночій версії. Через рік з'явився східний пряний варіант Ultimate, створений майстром Raphael Haury, а 2020 рік порадував новим, «золотим» деревно-орієнтальним чоловічим виданням.

 

Елегантна харизматичність


Парфумована вода відкривається густим запахом ялівцевих ягід, чий чоловічий шарм посилений пряним тандемом імбиру та рожевого перцю. Ще більш хвилюючим ароматом наповнене «серце» композиції, де деревна тема амірісу (американського сандала) доповнена смолистою магією ладану та оксамитовим благородством ірисів. У фіналі дорогоцінне гуаякове дерево овіяно східним колоритом пачулів і нотою чуттєвої теплої амбри, що запам'ятовується.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, прикрашених концептуальною кришкою у вигляді мотка крученого сталевого корабельного троса: флакон ідеально відображає розкішну суть композиції, прикрашений циферблатом фірмового годинника цієї марки і покритий ефектним золотим напиленням.

Купити Charriol Infinite Celtic Gold Pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що втілює елітарність.