0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian X Neroli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Clive Christian X Neroli Духи (тестер)
Немає у наявності

Clive Christian X Neroli – сучасне звучання Вікторіанської доби

 

Бренд Clive Christian знає про розкіш все! Саме він створює по-справжньому унікальні парфумерні твори, які по праву можуть називатися ольфакторними шедеврами, і один із них зараз перед вами – безцінний парфум X Neroli у ефектному чорному флаконі з багатим дизайном та химерним гербом марки.

Парфум, котрий обожнює королева Вікторія, дійшов у вигляді описів до наших днів і був дбайливо відтворений парфумерами нового тисячоліття. За переказами, спочатку в ньому було 192 інгредієнти, однак і зараз аромат захоплює багатством та широтою палітри, наповнюючи простір цитрусовими, квітковими та деревними акордами.

Це благородні духи у стилі унісекс, які дивовижно доповнять образ як жінки, так і чоловіки. Аристократичний, тонкий, багатогранний запах - він прекрасний поза часом і модними тенденціями!

Трохи історії

 

Засновник бренду Клайв Крістіан створив воістину королівську гідність і якість парфуми фактично з нуля, принаймні – у плані іміджу. У 1999 році цей успішний і популярний дизайнер інтер'єрів, закоханий у Вікторіанську епоху, набув прав на оновлений парфумерний бренд The Crown Perfumery Company з давньою, але забутою історією. За часів королеви Вікторії це підприємство випускало продукцію для вищого суспільства, його духами захоплювалася і користувалася сама королева, але в ХХ столітті, після її смерті, бренд занепав, і до нового тисячоліття практично зовсім забувся. Проте Крістіан дав йому нове ім'я – «Clive Christian Perfume», і відродив минулу славу, запустивши кілька дуже успішних колекцій на базі старовинних рецептів, оновлених сучасними талановитими майстрами. Флакони також зберегли дух тієї славної епохи, і в цьому був особливий вінтажний шарм.

Колекція Х була вперше представлена у 2017 році, стартувавши ефектним тандемом – парфумами, присвяченими Тютюнові та Туберозі. Наступного року було презентовано ще три чорні флакони – «Чай Мате», «Пачулі» та «Сичуанський перець». А рік 2020 подарував нам новинку «Неролі», створену на честь улюбленого цитрусового аромату та символічної для королеви Вікторії квітки апельсинових дерев. Саме з такою символікою вона отримала на честь своїх заручин брошку від свого коханого – принца Альберта, і цими ж квітами прикрасила весільну сукню.

Купити Clive Christian X Neroli в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного нішевого британського бренду.

 

Ароматна романтика неролі

Твір відкривається яскравим і насиченим цитрусовим акордом, у якому зібрані бергамот і лимон, мандарин і петітгрейн, доповнені соковитою та трохи терпкою зеленню неролі та прикрашені романтичними квітами – нарцисом та трояндою.

Тема неролі та цитрусів ефектно продовжена і в серцевому акорді, де її гармонійно обрамляють чарівні квіткові мотиви солодкого геліотропу, троянди, бузку, туберози та жасмину.

Завершує враження розкішна база, що об'єднала в собі дерев'яні відтінки кашмерану, кедра, моху, сандала та ветиверу, прикрашених солодким штрихом бобів тонка, чуттєвістю мускусу та почуттів, ніжністю ванілі.

Вам, безумовно, варто купити Clive Christian X Neroli в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу вічній класиці, але – в її сучасному аранжуванні.