0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Flowerbomb Dew

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Парфумована вода
93 грн
Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Viktor & Rolf Flowerbomb Dew – краплі ранкової роси на пелюстках троянд.

 

Якщо вам коли-небудь доводилося насолодитися видовищем ранкового саду, де пелюстки квітів тремтять під крапельками роси, а від бутонів виходить найчистіше, воістину райське пахощі - найніжніше на яке тільки здатні чарівні троянди і елегантні іриси - знайте, що під дахом точнісінько таке ж диво - лише втілене в нотах аромату.

Нішевий парфумерний будинок з Нідерландів Viktor & Rolf дарує всім шанувальницям жіночних квіткових композицій унікальний флакон Flowerbomb Dew , що наповнює простір пудрово-мускусною аурою, притягуючи до вас компліменти та захоплені погляди.

У цьому парфумі – лише чистота і досконалість, і його володаркою можна захоплюватися як ідеалом хвилюючої дівочої краси – юної, трепетної, ніжної та бездоганної!

Історія аромату

 

У 2005 році голландський модний будинок Viktor & Rolf , створений у 1993 році дизайнерами Рольфом Снереном та Віктором Хорстінгом, стартував зі своєю першою парфумерною колекцією Flowerbomb . Це був справді квітковий вибух, справжня феєрія ароматів, поміщена в ефектний флакон у вигляді гранати – несподіване рішення, яке миттєво привернула увагу покупців.

Не дивно, що сьогодні колекція «Квіткових бомб» налічує понад 55 неймовірних «примірників». Новинка 2020 року Dew називається «Роса» - так пахнуть квіти рано-вранці, коли на пелюстках у саду з'являються чисті ароматні крапельки вологи. Навіть флакон для неї обраний незвичайний, хоч і зберіг стилістику бренду: матове скло витягнутого ограненого фіалу ніби створено для того, щоб зберігати потаємні таємниці жіночності!

Купити Viktor & Rolf Flowerbomb Dew в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього креативного європейського нішевого бренду, відомого та іншими бестселерами. Так, справжній фурор викликала спокуслива гурманська «цукерка» Bonbon (у цій лінійці вийшло вже 13 феєричних фланкерів), вишукана елітарна Magic Collection та чоловіча ефектна добірка Spicebomb.

 

Досконала краса квітів

Композиція відкривається солодко-терпким дуетом соковитих груш та ароматного бергамоту, привабливості яким надає амбретта, а вологій акватичній красі – прозорі, кристально чисті краплі роси.

Серцевий акорд складається з пудрових ірисів та оксамитових троянд, наче букет майстерною рукою талановитого дизайнера.

Завершує враження магія білого мускусу, невинно-привабливого, немов шкіра дитини. Він ніжним маревом огортає дивовижну базу з теплих деревних тонів кашмерану, що обволікають, і солодкого звучання кольорів геліотропу.

Якщо вам потрібен ідеальний аромат для юної дівчини або молодої жінки на холодний сезон - ідея купити Viktor & Rolf Flowerbomb Dew в інтернет-магазині La Grande буде просто чарівною: з осені до весни вміст флакона подарує його володарці справжню казку!