0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss Туалетна вода
Немає у наявності
Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss – морське блаженство

 



Швейцарський парфумерний бренд Valmont представляє свою чудову літню новинку - парфум Palazzo Nobile Sea Bliss , присвячений тому відчуттю безмежного захоплення, яке охоплює нас, коли ми милуємось морським простором. Ця квіткова акватична композиція поєднує в собі свіжу ауру бризу, м'яку силу та глибину води, а також аромати прибережних садів, які наповнюють простір Італійської Рів'єри – саме цьому неповторному куточку Середземномор'я присвячено твір, недарма названий «Блаженство Моря».

Щоб передати ауру цієї перлини Європи, були використані чудові морські та солонуваті, квіткові та ароматичні, мускусні та пудрові акорди. Композиція вийшла свіжою, легкою, повною чарівності, іскристою та привабливою. Вона чудово доповнить як жіночі, так і чоловічі образи всіх, хто закоханий у сині простори та мальовничі містечка узбережжя Середземного моря.



Історія аромату

 

У 2020 році бренд Valmont представив нову колекцію Palazzo Nobile («Шляхетний палац»), чиї твори присвячені найяскравішим враженням, які запам'ятовуються на все життя: свіжість тропічного лісу та соковитих зелених яблук у Secret Bamboo, пристрасні емоції, втілені в червоних , ніжна і витончена квіткова феєрія роману, що зароджується в Blooming Ballet, історія фатального спокуси в Casanova 2161, чудова близькість і насолода прекрасною тілесністю в Satin Musk, і, нарешті, ідеальний відпочинок біля моря, втілений в See Bliss.

Ця колекція перегукується з попередньою лінійкою видання 2018 року, названою «Венеціанською історією» (Storie Veneziane), яка також зачіпає італійські мотиви.

Цікаво, що хоча парфуми за своїм настроєм істинно південні, адже їх творцем є відомий майстер Філіппор Романо, виробником таких проникливих творів є Valmont Group - елітна косметична компанія зі Швейцарії.

Заслуговує на компліменти і стильний дизайн флаконів: абсолютно прозоре дороге скло, білосніжна кришка у вигляді сфери – у такій лаконічній бездоганній манері оформлена вся колекція Palazzo Nobile, що втілює чистоту та аристократизм.

Купити Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція найкращих світових брендів.

 

Перейміться, захоплюйтеся, насолоджуйтесь ...


Твір побудований на поєднанні трьох ємних, багатогранних і багатозначних нот, а майстерність парфумера Пилипа Романо надало їм справді геніально простого і при цьому бездоганного звучання.

Першою вступає свіжа, прохолодна, солонувата морська нота, насичена спокійним вітром з узбережжя, переливами хвиль вдалині, відтінками йоду... Романтична, нескінченно прекрасна стихія!

У серці парфуму пахне екзотична квітка тіаре – символ розкішного відпочинку у тропіках, де вся природа цвіте, наповнюється ароматами та щедро дарує чудові емоції всім довкола.

Завершує враження неймовірно чуттєвий мускус – магнетичний та сексуальний, що привертає до власника парфуму увагу та вабить щирі компліменти.

Вам, безумовно, варто купити Valmont Palazzo Nobile Sea Bliss в інтернет-магазині La Grande, якщо ви теж сумуєте за літом, морем, Італією та романтикою Середземномор'я.