0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Rose Tangerine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Rose Tangerine Туалетна вода
79 грн
Акція
Chloe Rose Tangerine Туалетна вода (тестер)
75ml
3 314 грн
3 854 грн
Акція
-14%

Chloe Rose Tangerine - Вишукана ніжність рожевих троянд

 



Щоб передати всю красу жіночності, бренд створив нову композицію, присвячену трояндам – своєрідному символу як цього бренду, так і жіночої краси, чуттєвості, багатогранності. Квітково-фруктова композиція Chloe Rose Tangerine створює враження безхмарного, прекрасного літнього дня, наповненого компліментами, приємними моментами, безтурботними насолодами. Це – ідеальний парфум для сучасної молодої жінки, яка живе в активному ритмі наших днів, але не бажає втратити ні краплі ніжності та витонченості, про які вона читала в романах, що зачаровують уяву…

Новинка позиціонується модним брендом Хлое як сучасніше видання флагманського аромату, створене чудовими парфумерами Sidonie Lancesseur та Michel Almairac у дусі трендів наших днів.



Трохи історії

 

Першим парфумерним твором Хлої стала квітково-альдегідна композиція, що вийшла в 1975 році, названа на честь бренду та присвячена чарівній жіночій туберозі. Однак у тому вигляді, в якому культовий парфум знайомий нашим сучасницям, він з'явився у 2008 році – у фірмовому стильному флаконі з стрічкою ручної роботи шанувальницям марки була представлена парфумована вода Chloe, чиєю темою став аромат троянд.

З того часу в головній колекції бренду вийшло вже 12 фланкерів, останній з яких названий на честь Троянди й Танжеріна – прекрасної романтичної красуні та зухвалого, темпераментного її шанувальника. Парфум яскравий і іскристий, немов літній роман – і такий же привабливий!

Обличчям рекламної кампанії та надзвичайно вдалим символом парфуму стала харизматична і при цьому жіночна блондинка - актриса Люсі Бойнтон, зірка фільмів "Міс Портер", "Богемська рапсодія" та "Політик".

Купити Chloe Rose Tangerine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, понад 60 років тому заснованого модельєром-стилістом Габі Агйон. Вона стала родоначальницею стилю prеt-а-porter de luxe, її моделі шилися за викрійками, а не за індивідуальними вимірами, як раніше – і це наблизило високу моду до тисяч жінок по всьому світу, зробивши її більш земною та доступною.

 

Елегантність 21 століття


Композиція відкривається соковитим, радісним, позитивним дуетом трохи терпкої кисло-солодкої чорної смородини та танжеринів – особливо смачного та запашного сорту мандаринів, що вирощуються в Італії та Іспанії.

Після настільки барвистої прелюдії вступає акорд троянди у всій її пишноті. Якщо вам знайомий перший «трояндовий» парфум Хлої, ви легко впізнаєте його класичне чуттєве і неймовірно жіночне звучання в «серці» новинки.

Завершує враження гарний, шляхетний деревний акорд білого кедра і витончено-приваблива біла амбра, що м'яким теплом обволікає вашу шкіру.

Вам, безумовно, варто купити Chloe Rose Tangerine в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите елегантні троянди Хлої, але бажали б інакше, яскравіше і енергійніше розставити тут акценти.