0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Karl Lagerfeld New York Mercer Street

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld New York Mercer Street Туалетна вода
1 113 грн
Karl Lagerfeld New York Mercer Street Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Karl Lagerfeld New York Mercer Street Дезодорант-стік
Немає у наявності

Karl Lagerfeld New York Mercer Street – модні вібрації Нью - Йорка

 

Дім Karl Lagerfeld не потребує представлення. Його унікальний стиль, який сам маестро позначає як «інтелектуальна сексуальність», чудово проявляється у новому чоловічому творі бренду – елегантному деревно-фужерному парфумі New York Mercer Street . Цей аромат захоплює ефектними відтінками прянощів та дерева, трав'янистої зелені та фруктів. Він надихає на споглядальну насолоду найпрекраснішими місцями Нью-Йорка та його своєрідного «серця» - кварталу Сохо, одного з улюблених місць Лагерфельда – захопленого мандрівника, який намагався з будь-якого куточка планети, в якому побував, привезти незабутні враження або втілювати в модні колекції.

Історія аромату

 

Творець бренду Карл Лагерфельд захопився парфумерією навіть раніше, ніж модною стилістикою та створенням колекцій одягу: хоча його власний бренд був зареєстрований 1984 року, перший парфум «Хлоє», створений у співдружності з будинком Elizabeth Arden, був презентований у 1975 році, а розроблявся 1970-го, протягом 5 років. Надалі кутюр'є працював із модними будинками Fendi, Chanel та Chlo?, а також втілював блискучі ідеї під своєю особистою маркою аж до смерті у 2019 році, завжди залишаючись людиною креативною, активною та енергійною.

Звичайно ж, він не міг жити без подорожей, і одним із улюблених його міст був Нью-Йорк. Карл часто зупинявся в готелі на Манхеттені - на Mercer Street була унікальна можливість споглядати елітні модні бутіки та ексклюзивні картинні галереї одночасно. Мистецтво та мода на одній вулиці – чого ще можна було бажати для такої творчої особистості? Аромати свіжості, пахощі жасмину і герані на вікнах будинків Мерсер-стріт, справжня манхеттенська вишуканість так імпонували Лагерфельду, що він не міг не відобразити своє захоплення в дорожніх нотатках, за матеріалами яких парфумери бренду і створили цей аромат. колекції Places By Karl. Дуетом з ним вийшов парфум Paris 21 Rue Saint-Guillaume, присвячений чудовому паризькому бутику Лагерфельда – його своєрідній штаб-квартирі.

Купити Karl Lagerfeld New York Mercer Street в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який по праву є символом французької моди багато десятиліть поспіль.

 

Джентльмен гуляє Нью-Йорком…

Яскрава свіжість повітря Сохо особливо пронизлива завдяки пряним акцентам базиліка та білого перцю, доповненим аристократичною цитрусовою терпкістю бергамота. Тут втілено ауру модних магазинів елітних брендів, розташованих по один бік від Мерсер-Стріт.

Вишуканість «зворотного боку місяця», яку представляють відомі картинні галереї, що знаходяться по інший бік, втілені соковитою кислинкою ревеню та витонченими квітковими мотивами водяного жасмину та запашної герані.

У фіналі звучить об'єднуючий акорд деревних нот, де шляхетна світла деревина відтінена димно-солодкими тонами ветівера і огорнута чарівною магією мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Karl Lagerfeld New York Mercer Street в інтернет-магазині La Grande, якщо ви небайдужі до світу моди і віддаєте перевагу елегантним рішенням у парфумерії.