0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Pepe Jeans Black Is Now for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Pepe Jeans Black Is Now for Her Парфумована вода
Немає у наявності

Pepe Jeans Black Is Now for Her – настрій свята !

 

Британський бренд Pepe Jeans порадував своїх шанувальників новою ефектною парфумованою водою Black Is Now for Her . Це вже не перший твір, флакон якого вводить дівчат у приємну оману. Якщо ви думаєте, що перед вами кришталевий фужер ручної роботи – ви майже не помилилися: різниця лише в тому, що цей фіал до країв заповнений чудово запашним вмістом!

Ця солодка орієнтально-квіткова композиція зводить з розуму своєю привабливістю, манить як магніт акордами квітів, солодощів, шкіри та мускусу. Шикарний аромат для розкішної жінки, чудовий вибір для свята, яскравої події, чуттєвого побачення – він ідеально підкреслить вашу красу, ставши ефектним аксесуаром, не менш значущим, ніж дизайнерське вбрання чи стильні коштовності.

Історія аромату

 

Цей червоний «келих» на лаковій чорній ніжці – вже третій у колекції Pepe Jeans . Першим став ніжно-рожевий, химерно огранований флакон. Pepe Jeans for Her – солодкий східний парфум, що вийшов у 2018 році. Він спокушав нотками ванілі, маршмеллоу, мигдалю…і горілки – п'янка, чуттєва феєрія!

Нову спокусу будинок Пепе Джинс приготував дівчатам через рік: у 2019-му вийшов східно-гурманський Celebrate for Her, в якому химерно змішалися ноти чорної ікри та віскі, попкорну та перцю, ванілі та каштанів. Цей символ шикарної вечірки був поміщений у зелений «кубок» на золотистій ніжці.

Нарешті, рік 2020 приніс нам знайомство із символом коктейльної паті з частуваннями із фруктів та солодощів, де алкогольна нотка замінена дурманом – символом запаморочливої атмосфери цієї світської події, на яку запрошено лише обраних цінителів задоволень.

Звертаємо вашу увагу, що жіночі композиції були випущені в парі з чоловічими варіантами у близьких по дизайну гранованих флаконах у формі мікрофона – щороку марка підносила своїм шанувальникам ефектний тандем, який ідеально підходить для сучасної яскравої пари.

Купити Pepe Jeans Black Is Now for Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який став своєрідною емблемою богемної тусовки золотої молоді Лондона.

 

Розважайся за повною програмою!

Композиція з перших секунд починає спокушати вас соковитими цитрусовими іскорками мандаринів і квітковими тонами, що їх обрамляють.

Серцевий акорд зводить з розуму п'янким ароматом квітів дурману і гарденій і жасмину, що доповнили його. Шкіряний акорд привносить у звучання твори розкіш та елегантність.

Фінал дивує розсипом солодощів: тут фруктові льодяники, цукрова пудра та ваніль переливаються всіма відтінками спокуси, а посилюють привабливість чуттєвий дует амбри та мускусу на вершковій підкладці сандалового дерева.

Якщо вам подобаються незвичайні солодкі аромати у східному стилі, неодмінно варто звернути свою увагу на цей нетривіальний флакон – вже тільки заради нього варто купити Pepe Jeans Black Is Now for Her в інтернет-магазині La Grande!