0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum Парфумована вода
76 грн
Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
2 062 грн
Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum Набір (парфумована вода 50 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum Набір ( парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + гель для душу 100 мл )
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum Лосьон после бритья
Немає у наявності

Hugo Boss Bottled Eau de Parfum – статус та респектабельність



 

Легендарна колекція Hugo Boss поповнилася черговою яскравою деревно-пряною новинкою Boss Bottled Eau de Parfum. Прянощі та кориця, мускус та дерево – вічні цінності шикарних чоловічих парфумів стильного німецького бренду!

Це ідеальний вибір для впевненого в собі успішного сучасного чоловіка на осінньо-зимовий сезон. Стійкий та шлейфовий, як і всі його попередники, він ні на мить вас не розчарує!

Заслуговує на увагу і відомий фірмовий стиль флаконів зі сталевим дном і кришкою, а також рельєфним написом Boss – у новій версії і скляні фіали набули мужнього сталевого відтінку.

Придбати Hugo Boss Bottled Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого Хьюго Боссом ще в 1923 році, що з того часу впевнено тримає марку ікони чоловічого стилю.



Трохи історії

 

Перший Boss Bottled роботи парфумера Аннік Менардо (Annick Menardo) з'явився у 1998 році та миттєво став бестселером. Причиною тому – не лише талант майстра, а й грамотна реклама. Першим "обличчям" парфуму став харизматичний Райан Рейнольдс, зірка фільмів "Люди Ікс", "Король вечірок", "Пропозиція". У 2014 році його змінив харизматичний, сильний актор із Шотландії Джерард Батлер, відомий публіці за фільмами «300 спартанців» та «Привид Опери».

І, нарешті, з 2017 року лінію представляє сміливий, благородний і привабливий типаж, який уособлює австралійська зірка Кріс Хемсфорт, відомий за фільмами «Тор», «Месники», «Люди в чорному», а також комедії «Мисливці за привидами». У рекламній кампанії новинки брав участь також саме він, герой дівочих мрій!

Усі селебрітіз відчутно підняли престиж парфуму, тому що зуміли створити образи, абсолютно схвалені чоловічою аудиторією та безперечно імпонуючі жіночій.

Але головна його особливість у тому, що це справді гарний, якісний аромат – про який би фланкер колекції ми не говорили. З моменту появи флагмана вийшло вже 18 варіацій цієї «живої класики», і серед них, мабуть, не було жодного невдалого.


 

Мужність і шарм, дерево та прянощі!


Автором нової композиції стала Онорін Блан (Honorine Blanc). Якщо перша, класична версія була солодшою, фруктово-ванільною, то новинка виявляє велику стриманість і виражену пряність.

В якості вступу було використано дует соковитого яблука і терпкого цитрусу – бергамота, приправлений темпераментним чорним перцем.

У серцевому акорді звучать кориця, кардамон та каштан – теплі пряні спеції з гарним незвичайним акцентом.

Завершують враження фінальні ноти чуттєвого мускусу та наповненого шармом ветівера – деревно-димного, з відтінком гіркого шоколаду.

Вам, безумовно, варто купити Boss Bottled Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо ви є шанувальником лінійки Hugo Boss або відкриваєте для себе цю сторінку класики в її сучасній інтерпретації.