0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior J'Adore Eau de Parfum Infinissime

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior J'Adore Eau de Parfum Infinissime Парфумована вода
76 грн
Christian Dior J'Adore Eau de Parfum Infinissime Парфумована вода (тестер)
4 405 грн

Christian Dior J'Adore Eau de Parfum Infinissime: люблю тебе нескінченно !

 



Нова версія легендарного аромату Christian Dior J ' Adore захопить усіх, хто любить орієнтально-квітковий напрямок у парфумерії. Навряд чи ви знайдете десь ще настільки гарну туберозу в обрамленні білих і жовтих квітів. Eau de Parfum Infinissime створена для того, щоб ви насолоджувалися її пахощами, подібними до аромату східного саду.

Такий парфум стане ідеальним вибором для всього осінньо-зимового сезону: насичений, виразний, яскравий. Він прикрасить жінку на побаченні, урочистості чи важливому заході, як коштовність чи дорогий брендовий аксесуар, відразу ж позначивши її статус та смак.

Багато поціновувачів відзначили, що новинка не надто нагадує першу версію, навпаки – вигідно відрізняється від неї і збирає більше компліментів. Така краса неодмінно має стати частиною вашої колекції!



Історія аромату

 

Бренд Крістіан Діор знову повернувся до свого хіта, вперше виданого в 1999 році - J'Adore. Цей квітково-фруктовий парфум роботи Каліс Бекер миттєво став бестселером, захоплюючи своєю солодкою жіночною досконалістю. В даний час колекція налічує понад 25 фланкерів - оновлення лінійки парфумерний будинок представляв практично щороку, адже вона мала величезну популярність, і інтерес до неї не зник і досі!

Навпаки, завдяки таким яскравим роботам, як видання 2020 року, над яким чаклував талановитий майстер Франсуа Демаші, говорить лише про те, що справжнє кохання справді нескінченне, що й стверджує назва.

Обличчям нової рекламної кампанії стала Шарліз Терон, яка вже багато років репрезентує цей аромат. Сорокап'ятирічна зірка виглядає, ніби богиня в золотій сукні із намистом, що нагадує дизайн флакона парфуму. Зріла краса жінки справді досконала, адже в її вигляд вкладено вже не тільки природні дані, а й талант модельєрів, косметологів, візажистів, а головне – особистість та смак самої красуні. Саме це послання намагається донести до нас ця композиція.

Новинка зберегла фірмовий стиль флаконів – краплеподібний фіал із золотавим дорогоцінним вмістом декорований своєрідним «намистом», схожим на сучасну дизайнерську прикрасу.

 

Ода жінкам!


Цей твір справді є справжнім гімном жіночності, адже він оспівує чарівність, чуттєвість і те особливе диво, яке притаманне лише прекрасній статі.

Вона стартує ефектним цитрусово-пряним, з гіркуватістю, акордом: тут червоний апельсин доповнений бергамотом і яскравими іскрами рожевого перцю.

Його головне диво розгортається в «серці» парфуму, де блискуча, жіночна, вершково-солодка тубероза постає в обрамленні хвилюючого і романтичного жасмину самбак, екзотичного солодкого іланг-ілангу, оксамитових троянд і тендітних конвалій.

Вся ця пишність покладена на вершкову основу сандалового дерева, що надає звучанню тонкий східний колорит.

Придбати Christian Dior J'Adore Eau de Parfum Infinissime в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який вважається символом Франції.